• Αναζήτηση

Εξαιρετική εμφάνιση ο Παμμεσσηνιακός Α.Σ. Καράτε στην Αμαλιάδα

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Κύπελλο Καράτε Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών Νότιας Ελλάδος στην Αμαλιάδα με τη συμμετοχή 450 αθλητών και αθλητριών από 22 συλλόγους. Η εν λόγω διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ).

Ο Παμμεσσηνιακός Α.Σ. Καράτε είχε δυναμική παρουσία στους αγώνες με 34 αθλητές και αθλήτριες και κατέκτησε 60 μετάλλια(19 χρυσά – 22 ασημένια – 19 χάλκινα). Η επιτυχία του Παμμεσσηνιακού είναι τεράστια και δείχνει τη σωστή και οργανωμένη λειτουργία του συλλόγου που γίνεται εδώ και 41 χρόνια και έχει αναδείξει εκατοντάδες πρωταθλητές.

Οι αθλήτριες που ανέβηκαν στο βάθρο και εντυπωσίασαν με την υψηλή τους τεχνική κατάρτιση είναι οι ακόλουθες :

Στα ΚΑΤΑ την 1η Θέση κατέλαβαν οι αθλήτριες: Σοφία Κακούνη & Μάρα Μιχοπούλου.

Στα ΚΑΤΑ την 2η Θέση κατέλαβαν οι αθλήτριες: Ράνια Μητσέα, Κατερίνα Κακούνη, Δήμητρα Μπακάκη, Δημητρία Μιχοπούλου, Σοφία Ψώνη, Σταυρούλα Μπακάκη και Σταυρούλα Τσουλάκου.

Στα ΚΑΤΑ την 3η Θέση κατέλαβαν οι αθλήτριες: Έλενα Σταυριανού, Δήμητρα Κακριδώνη, Βενετία Μέντζα και Σοφία Μπάλλα.

Στο ΚΟΥΜΙΤΕ την 1η Θέση κατέλαβαν οι αθλήτριες: Κατερίνα Κακούνη, Μάρα Μιχοπούλου και Δήμητρα Μπακάκη.

Στο ΚΟΥΜΙΤΕ την 2η Θέση κατέλαβαν οι αθλήτριες: Σοφία Κακούνη, Έλενα Σταυριανού Δήμητρα Κακριδώνη και Σταυρούλα Τσουλάκου.

Στο ΚΟΥΜΙΤΕ την 3η Θέση κατέλαβαν οι αθλήτριες: Ράνια Μητσέα, Σοφία Ψώνη και Δημητρία Μιχοπούλου.

Οι αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο και εντυπωσίασαν με την υψηλή τους τεχνική κατάρτιση είναι οι ακόλουθοι :

Στα ΚΑΤΑ την 1η Θέση κατέλαβαν οι αθλητές: Νίκος Αδαμόπουλος, Ιωάννης Μπάλας, Συμεών Σταθόπουλος, Βασίλης Κακριδώνης, Σωκράτης Ζαχαρόγιαννης, Άγγελος Μπάλλας Παναγιώτης Κλείδωνας, Ηλίας Ηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Λεμπέσης και Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Στα ΚΑΤΑ την 2η Θέση κατέλαβαν οι αθλητές: Αθανάσιος Ανδρεάδης, Ιωάννης Ψώνης Κώστας Σταθόπουλος, Ιωάννης Μπακάκης και Γιώργος Χριστόπουλος.

Στα ΚΑΤΑ την 3η Θέση κατέλαβαν οι αθλητές: Παναγιώτης Βασιλείου, Δημήτρης Μέντζας, Δημήτριος Κλείδωνας, Παναγιώτης Δημητρόπουλος και Αλέξανδρος Καραπατάς.

Στο ΚΟΥΜΙΤΕ την 1η Θέση κατέλαβαν οι αθλητές: Νίκος Αδαμόπουλος, Ιωάννης Μπακάκης, Ηλίας Ηλιόπουλος και Παναγιώτης Κλείδωνας.

Στο ΚΟΥΜΙΤΕ την 2η Θέση κατέλαβαν οι αθλητές: Άγγελος Μπάλας, Κώνσταντινος Σταθόπουλος, Ιωάννης Μπάλας, Αλέξανδρος Καραπατάς, Δημήτρης Μέντζας και Βασίλης Κακριδώνης.

Στο ΚΟΥΜΙΤΕ την 3η Θέση κατέλαβαν οι αθλητές: Συμεών Σταθόπουλος, Ιωάννης Ψώνης, Παναγιώτης Βασιλείου, Αθανάσιος Ανδρεάδης, Δημήτριος Κλείδωνας, Δημήτρης Καλογερόπουλος και Παναγιώτης Δημητρόπουλος.

Ο πρόεδρος του Παμμεσσηνιακού Αθλητικού Συλλόγου κ. Αντώνης Γιουρτούμας δήλωσε τα ακόλουθα: « Είμαι βαθύτατα χαρούμενος για τις επιτυχίες των αθλητών μας, όμως επειδή οι επιτυχίες που έρχονται όλα αυτά τα χρόνια μόνο τυχαίο γεγονός δεν είναι , θέλω να συγχαρώ όλους όσους συνέβαλαν για να έρθουν. Θέλω απονείμω τα εύσημα στην προπονητική μας ομάδα προεξέχοντος του Ευθύμιου Μπούρα που αγόγγυστα προσφέρει τις υπηρεσίες του 40 ολόκληρα χρόνια και του νέου αίματος που έρχεται με τον Χρυσό Βαλκανιονίκη μας Ιωάννη Μπούρα και Πρωταθλητή Ελλάδας Ευάγγελο Μπούρα. Ακόμα τους δύο αθλητές που βοήθησαν κατά τη διάρκεια των αγώνων Μπάλλα Ανδρέα και Πανάγο Κακούνη. Επίσης θέλω να απονείμω τα εύσημα σε όλους τους αθλητές που αγωνίσθηκαν αλλά και στους γονείς αυτών των παιδιών που είναι άξιοι συμπαραστάτες στις προσπάθειες μας».

Ο πρόεδρος της διαιτησίας για την Νότια Ελλάδα και εξεταστής της ΕΛΟΚ κ.Ευθύμιος Μπούρας δήλωσε τα εξής: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα των παιδιών. Σίγουρα φάνηκε για μια ακόμη φορά η σωστή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται από όλους στο σύλλογο μας. Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που εργάζονται με γνώση και αγάπη γι’ αυτό που κάνουν και αποζητούν πάντα το καλύτερο. Εύχομαι να συνεχίσουν οι αθλητές μας με τον ίδιο ζήλο και σίγουρα το μέλλον τους ανήκει».

Ο προπονητής του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. Ευάγγελος Μπούρας υπογράμμισε τα εξής: « Είμαι χαρούμενος που καταφέρνουμε πάντα ως σύλλογος, μέσα από την ομαδική προσπάθεια που καταβάλλουμε, να ξεπερνάνε όλοι μας οι αθλητές κάθε φορά τον εαυτό τους και να ανεβαίνουνε ολοένα και περισσότερο επίπεδο, τόσο αγωνιστικό, όσο και πνευματικό».

Ο προπονητής του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. Γιάννης Μπούρας σημείωσε τα ακόλουθα: « Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών μας, που έβγαλαν σε πολύ μεγάλο βαθμό όσα τεχνικά και τακτικά στοιχεία δουλεύουμε στην προπόνηση. Όμως πέρα από τα πολλά μετάλλια και τις πρωτιές, αυτό που κρατώ περισσότερο είναι το ήθος και η αξιοπρέπεια, το ευ αγωνίζεσθε σε συνδυασμό με τη μαχητικότητα που επέδειξαν όλοι οι αθλητές μας. Στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να είναι αξιοθαύμαστες προσωπικότητες στη συνέχεια της ζωής τους. Καθώς το σύνθημα μας είναι οι αθλητές μας να ξεπερνούν τον ίδιο τους τον εαυτό και να είναι πρωταθλητές της ζωής».

Ροή Ειδήσεων