• Αναζήτηση

Νέος τάπητας στο γήπεδο «Παναγιώτης Μπαχράμης»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 η υπ’ αριθμ. 48/2018 συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας, στην οποία ελήφθησαν αποφάσεις επί διαφόρων θεμάτων, οι κυριότερες από τις οποίες είναι οι ακόλουθες:

• Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης διενέργειας ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Αλλαγή πλαστικού τάπητα στο γήπεδο ¨Παναγιώτης Μπαχράμης¨ στο ανατολικό κέντρο του Δήμου Καλαμάτας». Εγκρίθηκαν όσον αφορά σε παρέμβαση για την αλλαγή του παλαιού και φθαρμένου πλαστικού τάπητα, με καινούργιο, στο γήπεδο ποδοσφαίρου Παναγιώτης Μπαχράμης, που βρίσκεται στο Ανατολικό Κέντρο της Καλαμάτας. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 201.981,12 ευρώ με το ΦΠΑ. Ο υφιστάμενος πλαστικός τάπητας θα απομακρυνθεί, θα βελτιωθεί η επιφάνεια του γηπέδου κατά την ιδιότητα αυτής ως επίπεδης και θα γίνει η προμήθεια, μεταφορά, γραμμογράφηση και παράδοση έτοιμου για χρήση πλαστικού τάπητα τελευταίας γενιάς, επιφάνειας 6.400 τετραγωνικών μέτρων, στο γήπεδο Παναγιώτης Μπαχράμης.
• Κατάρτιση σχεδίου Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) έτους 2019, Δήμου Καλαμάτας. Εγκρίθηκε.
• Επί των πρακτικών της επιτροπής διενέργειας διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια υγρών καυσίμων & λιπαντικών ελαίων για τις ανάγκες του Δήμου Καλαμάτας & Νομικών Προσώπων για δύο έτη». Εγκρίθηκε η ανάδειξη της εταιρείας Γ. Δεληγιάννης ΑΕ ως προσωρινής αναδόχου για την προμήθεια υγρών καυσίμων με ποσοστό έκπτωσης 1,64%, ενώ για τα υπόλοιπα είδη αναδείχθηκαν προσωρινές ανάδοχοι οι εταιρείες με την, κατά περίπτωση, μεγαλύτερη έκπτωση.
• Επί του πρακτικού της επιτροπής διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την υπηρεσία «Κλαδέματα δενδροστοιχιών και άρσεις επικινδυνότητας μεγάλων δένδρων». Εγκρίθηκε η ακύρωση της 339/2018 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής σύμφωνα με την 971/2018 Απόφαση της ΑΕΠΠ και η ανακήρυξη ως προσωρινού αναδόχου του Γεννάτου Θεοφάνη του Πέτρου.

Ροή Ειδήσεων