• Αναζήτηση

Θ.Πισιμίσης :’Oποιος διαφωνεί να παραιτηθεί

Με γραπτή δήλωσή του ο Περιφερειακός σύμβουλος Θάνος Πισιμίσης παίρνει θέση στα όσα αποκαλύπτονται αυτές τις ημέρες και καλεί  τους συναδέλφους του περιφερειακούς συμβούλους που συμφωνούν με τις μεθοδεύσεις Νίκα να παραιτηθούν!

Συγκεκριμένα στην τοποθέτησή του ο κ. Πισιμίσης αναφέρει τα εξής:

Σχέδιο Δούρειος Ίππος στην παράταξη Τατούλη …
Διέρρευσε στα ΜΜΕ, υποθέτω απο εσάς,  η συνάντηση στην Τρίπολη, με 8 εν ενεργεία στελέχη της παράταξης Τατούλη, με στόχο την μεθόδευση ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ-ΓΙΑ ΓΙΑΦΚΑ-ΓΙΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ!!!!!

Κύριε Νίκα, σας άκουσα να μιλάτε ότι είστε βαθιά αυτοδιοικητικός, να μιλάτε για ήθος και για πολιτικό πολιτισμό.. Για ποια δημοκρατία ή καλύτερα Νέα Δημοκρατία, για ποια περιφερειακή συνείδηση, για ποιο ήθος μιλάτε όταν με άκομψες, αντιδημοκρατικές και παλαιοκομματικές μεθοδεύσεις προσπαθείτε να εισβάλλετε σε μια αιρετή εκλεγμένη παράταξη.

Γιατί τόση πρεμούρα;;
Μετά από όλα αυτά πώς θα ζητήσετε την ψήφο από τους πολίτες;

Ποιος θα σας εμπιστευτεί για την περιφέρεια Πελοποννήσου; Το ραντεβού μας τον Μάϊο κ. Νίκα!

Αγαπητοί συνάδελφοι της περιφέρειας Πελοποννήσου, είμαστε εκλεγμένοι για το έργο, το πρόγραμμα της παράταξης μέχρι το τέλος της θητείας . Όποιος διαφωνεί, χωρίς άλλο να παραιτηθεί, για να έρθει ο επόμενος να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Το να δηλώνεις ανεξάρτητος σημαίνει μεθόδευση για τα όσα γράφονται και λέγονται! Αυτά για σήμερα!

Περιφερειακός Σύμβουλος
Θάνος Πισιμίσης

Ροή Ειδήσεων