Μεταγραφική βόμβα για τους Στάθη και Γιώργο Τσάμη στον Ναυτικό όμιλο κατοίκων Βουλιαγμένης πραγματοποίησαν οι φιλόδοξοι αθλητές από το ΝΟΚ.
Ο πρώτος πανελληνιονίκης στην κατηγορία LASER RADIAL και μέλος της Εθνικής εφήβων Στάθης Τσάμης μαζί με το αδερφό του μετακόμισαν στον Αθηναϊκό σύλλογο , ξεπερνώντας και αψηφώντας όλα τα εμπόδια , όπως απόσταση και προηγούμενες συνθήκες , για καλύτερες αθλητικές , ιστιοπλοϊκές μέρες και εμπειρίες . Ο φιλόξενος Ναυτικός Όμιλος Κατοίκων Βουλιαγμένης , με καταλυτική σημασία , ο καταξιωμένος αθλητής και προπονητής ο Καλαματιανός Παναγιώτης Βεργινάδης , ήταν το κίνητρο της μεταγραφής , βάζοντας νέους στόχους για το μέλλον . Κάθε Σαββατοκύριακο οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο μαγικό όρμο της Βουλιαγμένης με ομάδα 24 σκαφών περίπου , γεγονός που κάνει σαφές την αγωνιστικότητα και το επίπεδο να εξελίσσετε μέρα με την μέρα.
Έχουν ξεκινήσει την αγωνιστική τους δράση και προετοιμασία , με δυο αγώνες και πλασαρίσματα αξιόλογα , ιδικά για τον Ευστάθιο Τσάμη που στον πρώτο αγώνα , μετά την έκτη θέση του metal race , ολοκλήρωσε 9ος στην γενική κατάταξη στα 65 σκάφη στον αγώνα Ν.Ο. Βουλιαγμένης , και στον δεύτερο κατετάγη 7ος στην γενική κατάταξη στον αγώνα του Ν.Ο.Κ. Βουλιαγμένης .
Οι αγωνιστικοί στόχοι αρκετά απαιτητική , αφού το πρόγραμμα παραλαμβάνει , περιφερειακά , πανελλήνια , δυο Ευρωπαϊκά (Ελλάδα LASER RADIAL και Hyeres Γαλλίας LASER 4,7 ) και ίσως και ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα (Καναδάς ή Κροατία) μέσα στο 2019