• Αναζήτηση

Χρήστος Θέος – Τάκης Τσουκαλάς σημειώσατε «1», λέει ο Κωνσταντινέας

Με μια ιδιαίτερα εύστοχη αντιπαραβολή του Τάκη Τσουκαλά με τον γιατρό του Ολυμπιακού Χρήστο Θέο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας εξέφρασε τη θέση του για το ρατσιστικό παραλήρημα του εν λόγω ερυθρόλευκου οπαδού κατά του Θανάση Αντετοκούνμπο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κωνσταντινέας σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε χαρακτηριστικά:

«ΕΜΕΙΣ ΕΠΛΈΞΑΜΕ

Από τη μια έχουμε σε ένα σωματείο έναν λειτουργό-ιατρό, λαμπρό παράδειγμα που σώζει ζωές συνανθρώπων, ταπεινά χωρίς τυμπανοκρουσίες. Και από την άλλη, έχουμε ένα τσαρλατάνο γελωτοποιό που αυτοπροβάλλεται είτε σαν οπαδός, άλλοτε σαν προπονητής-πρόεδρος, μόνο που τώρα με της αηδίες που λέει είναι και επικίνδυνος!
Αγαπητέ φίλαθλε, κράτα το αυτό και ανάδειξε τους λαμπρούς. Διώξε τους γελοίους και επικίνδυνους… δεν σου αξίζουν! #athlitismos #basket #podosfairo #ratsismos».

Η σχετική ανάρτηση:

Υπενθυμίζεται ότι το ρατσιστικό παραλήρημα του Τάκη Τσουκαλά μπήκε στο «μικροσκόπιο» του Αρείου Πάγου καθώς με επιστολή της προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, και τον πρόεδρο του ΕΣΡ, Αθανάσιο Κουτρουμάνο, η γενική γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μαρία Γιαννακάκη, διαβίβασε το οπτικοακουστικό υλικό ζητώντας τη διερεύνηση για «ενδεχόμενη ύπαρξη ποινικώς κολάσιμων πράξεων».

Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/christos-theos-takis-tsoykalas-simeiosate-1-leei-o-konstantineas/#ixzz5Wwp8HaSG

Ροή Ειδήσεων