• Αναζήτηση

Τρεις διακρίσεις για το διεθνές τουρνουά γκολφ στα Sports Marketing Awards 2018

Το Messinia ProAm καθιερώνεται στην συνείδηση του κόσμου και επιβραβεύεται!

Η διοργάνωση πρωταγωνίστησε μέσα στην χρονιά, στην πρώτη της συμμετοχή στα SportsMarketing Awards 2018, κατακτώντας 3 βραβεία. Πιο συγκεκριμένα, απέσπασε το Χρυσό βραβείο στην ενότητα «Sports Media», στην κατηγορία «Special Editions», ως η καλύτερη ειδική έκδοση της χρονιάς με το περιοδικό Golf & Leisure, το Ασημένιο βραβείο στην ενότητα «Sports Events/Branded Events», στην κατηγορία «Ατομικά Αθλήματα» και το Χάλκινο βραβείο στην ενότητα “Sports Brands”, στην κατηγορία “Καμπάνια Integrated Marketing”.

Για ακόμη μία χρονιά, το Messinia ProAm διοργανώνεται σε συνεργασία με τους PGAs of Europe και τελεί υπό την αιγίδα της PGA of Greece και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ.

Επίσημος αερομεταφορέας του τουρνουά θα είναι για τρίτη συνεχή χρονιά η AEGEAN, μέλος της ισχυρότερης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας, της Star Alliance.

Επίσημοι χορηγοί του τουρνουά είναι οι εταιρείες Vodafone και Hertz.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων σε θέματα εγγραφών και διαμονών θα φροντίσει ο επίσημος ταξιδιωτικός συνεργάτης του Messinia ProAm, Erasmus.

Για όσους επιθυμούν να διαμείνουν στo The Westin Resort Costa Navarino και νααπολαύσουν το πλήρες πρόγραμμα του Messinia ProAm, θα ισχύσουν ειδικά πακέτα διαμονής: https://messiniaproam.costanavarino.com/travel/accomodationpackages.html.

Ροή Ειδήσεων