• Αναζήτηση

Βρετανίδα τουρίστρια πέθανε σε 36 ώρες από την κατανάλωση άψητου κοτόπουλου στην Κέρκυρα!

Τραγικό θάνατο από τροφική δηλητηρίαση βρήκε μια Βρετανίδα τουρίστρια, μετά την κατανάλωση μιας μπουκιάς ωμού κοτόπουλου σε εστιατόριο ξενοδοχείου στην Κέρκυρα!

Η 37χρονη Νάταλι Ρόνσλεϊ είχε έρθει στις 13 Αυγούστου του 2017 για διακοπές στο Νησί των Φαιάκων με τον σύζυγό της Στιούαρτ και τους δυο γιους της, όταν κατέρρευσε μέσα σε μόλις 36 ώρες από την κατανάλωση του κοτόπουλου, όπως αποκάλυψε ιατροδικαστής στο δικαστήριο του Γουέστμινστερ.

Η τραγωδία χτύπησε την οικογένεια ενώ διήνυαν τη δεύτερη εβδομάδα των διακοπών τους στην Κέρκυρα. Η γυναίκα, η οποία έχαιρε άκρας υγείας και μάλιστα έκανε τρίαθλο πριν έλθει στη χώρα μας, πέθανε όταν σχηματίστηκαν θρόμβοι αίματος σ’ όλο της τη σώμα μπλοκάροντας τα αιμοφόρα αγγεία με αποτέλεσμα να αιμορραγεί ακατάσχετα στο κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου είχε διακομιστεί, όπως είπε ο άνδρας της.

H ατύχη Βρετανίδα διήνυε τη δεύτερη εβδομάδα των διακοπών της στην Κέρκυρα όταν πέθανε από τροφική δηλητηρίαση (Φωτογραφία : Wikipedia) H ατύχη Βρετανίδα διήνυε τη δεύτερη εβδομάδα των διακοπών της στην Κέρκυρα όταν πέθανε από τροφική δηλητηρίαση (Φωτογραφία : Wikipedia)

«Το ξενοδοχείο διέθετε δύο, τρία εστιατόρια. Είχε έναν μπουφέ και τρώγαμε οι τέσσερίς μας», είπε ο Στιούαρτ Ρόνσλεϊ στο δικαστήριο. «Είχα πάρει τα αγόρια μαζί μου κι είχαμε βάλει στα πιάτα μας ζυμαρικά, ψωμί και λουκάνικα. Η Νάταλι είχε επιλέξει άλλο δείπνο με κοτόπουλο, σαλάτα, γαρίδες και λαχανικά. Ήμασταν στο τραπέζι όταν γύρισε. Άρχισε να τρώει το φαγητό της και καθώς έκοψε το κοτόπουλο, βγήκε κόκκινο αίμα και της το επεσήμανα. Πηγε στο μπουφέ και άλλαξε το κοτοπόλουλο με άλλο κομμάτι, γύρισε και το έφαγε. Είχε φάει ελάχιστες μπουκιές από το πρώτο».

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

Ροή Ειδήσεων