• Αναζήτηση

Πέντε καλοκαιρινά hair looks που δείχνουν τέλεια σε όλες τις ηλικίες!

Γύρω από τα μαλλιά υπάρχουν πολλά στερεότυπα. Ένα από αυτά λέει ότι όσο μία γυναίκα μεγαλώνει τόσο πιο κοντά μαλλιά πρέπει να έχει. Στην πραγματικότητα όμως, αυτό δεν ισχύει. Κανένα χτένισμα ή κούρεμα δεν έχει σχέση με την ηλικία. Άλλοι είναι οι παράγοντες -όπως ο τύπος της τρίχας σας, το φυσικό texture, το σχήμα του προσώπου σας- που θα σας οδηγήσουν να βρείτε το ιδανικό hairstyle, να αναδείξετε τα χαρακτηριστικά σας και να δείχνετε νεότερες, είτε διανύετε την δεκαετία των 20 είτε των 50. Κι αν θέλετε περισσότερες αποδείξεις, δείτε τα παρακάτω 5 κουρέματα που προτείνουν οι ειδικοί και υπόσχονται ότι θα σας ταιριάξουν 100%!

Μακριές αφέλειες

dakota-johnson-melanie-griffith.jpgMelanie Griffith & Dakota Johnson

Ποιος να το φανταζόταν άραγε ότι οι αφέλειες, ο εφιάλτης των παιδικών μας χρόνων, θα ήταν το πιο πιο κολακευτικό γυναικείο κούρεμα, ανεξαρτήτου ηλικίας. Κι όμως σύμφωνα με τον διάσημο hairstylist Nunzio Saviano, τα λεγόμενα bangs κολακεύουν κάθε σχήμα προσώπου, αρκεί να γίνουν σωστά. «Είναι σαν ένα αξεσουάρ για τα μαλλιά σας, ένα διαχρονικό look» τονίζει ο ίδιος.

More celebrities: Jane Fonda, Halle Berry

Extra tip: Οι αφέλειες είναι ένας πανεύκολος τρόπος να καμουφλάρετε τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές στο μέτωπο.

Textured bob

viola-davis.jpgViola Davis

Το κοντό καρέ, ή αλλιώς «the bob», συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο κλασικά κουρέματα και ο λόγος είναι απλώς: έχει τόσες πολλές παραλλαγές που πρακτικά ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. «Δεν έχει σημασία αν έχετε λεπτή ή χοντρή τρίχα. Το μήκος μετράει, όπως και το ομοιόμορφο τελείωμα» δηλώνει ο hairstylist Matt Fugate. Plus ένα κοντό καρέ χτένισμα με όγκο και texture σας χαρίζει αμέσως ένα πιο δομημένο και φρέσκο πρόσωπο.

More celebrities: Helen Mirren, Katie Holmes, Rihanna, Lucy Hale

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: mononews.gr

Ροή Ειδήσεων