• Αναζήτηση

Εθνική τραγωδία με 24 νεκρούς, ανάμεσα τους παιδιά! (photos & video)

Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να περιγράψουν την τραγωδία με τις πυρκαγιές που βιώνει η Αττική το τελευταίο 24ωρο. Ο τραγικός απολογισμός μέχρι στιγμής είναι 24 νεκροί και 156 τραυματίες εκ των οποίων οι 11 σε κρίσιμη κατάσταση.

Εντωμεταξύ, σήμερα με το φως της ημέρας, αναμένεται να αποκαλυφθεί το πλήρες μέγεθος της τραγωδίας. Πριν από λίγο, ο δήμαρχος Ραφήνας εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο αριθμός των νεκρών θα διπλασιαστεί, ενώ ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ εκτίμησε ότι θα φθάσουν τους 30.

Νύχτα θρίλερ καθώς αποκαλυπτόταν το μέγεθος της τραγωδίας

Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα, με τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλου να επιβεβαιώνει ότι οι νεκροί από τις φονικές πυρκαγιές ξεπερνούν τους 20.

Ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε ότι «με το πρώτο φως της ημέρας θα επιχειρήσουν όλες οι διαθέσιμες πτητικές δυνάμεις της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πυροσβεστικού Σώματος» και πως «σε ανταπόκριση αιτήματος προς τον Ευρωπαϊκό μηχανισμό πολιτικής προστασίας θα συνδράμουν και αεροσκάφη από την Ισπανία αλλά και πρόσθετο πεζοπόρο τμήμα 60 ατόμων από την Κύπρο».

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

Ροή Ειδήσεων