• Αναζήτηση

3 σίγουροι τρόποι για να τον κερδίσεις πίσω!


Μαλώσατε, φωνάξατε, έσπασες και μερικά γυαλικά μεταξύ των οποίων και ένα τασάκι της προγιαγιάς του.. Τελικά χωρίσατε. Και τώρα το μετάνιωσες. Και κάθεσαι νυχτιάτικα και ρωτάς το Google πώς θα τον κερδίσεις πίσω, και πού πουλάνε τασάκια-αντίκες να του το αντικαταστήσεις, μήπως και σε συγχωρέσει.

Η Staxtopouta είναι εδώ για σένα και σου προτείνει τρεις αλάνθαστες μεθόδους επανασύνδεσης, που εφαρμόζονται εναλλάξ ή και όλες μαζί.

Μέθοδος επανασύνδεσης #1:«Είμαι καλά, πολύ πολύ καλά».

Δεν είναι η λιγότερο αξιοπρεπής των μεθόδων για να ξανακερδίσεις κάποιον (αν θέλεις να διατηρήσεις την αξιοπρέπεια σου, δες παρακάτω, την τρίτη μέθοδο) αλλά παραδόξως είναι εκείνη που πιάνει περισσότερο απ’όλες. Πιθανότατα επειδή απευθύνεται στα ταπεινότερα ένστικτα του: εκείνα της ζήλιας. Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτή την κάπως ποταπή μέθοδο, το μόνο που έχεις να κάνεις για να τα ξαναβρείτε είναι να φροντίσεις να μαθαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα -τα social networks και οι κοινοί σας φίλοι να είναι καλά- πόσο συναρπαστική είναι η ζωή σου μακριά του, πόσο καλά περνάς και άλλα τέτοια ψέματα. Καλύτερα σαφώς θα ήταν να “ταν αλήθεια, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν θα καθόσουν να ρωτάς το Google και εμάς πώς να τον κερδίσεις πίσω, θα ήσουν κάπου έξω να συνεχίζεις τη συναρπαστική ζωή σου. Αν περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα (ας πούμε, ένας μήνας) που τα συναρπαστικά νέα σου φτάνουν συνεχώς στα αυτιά του, αλλά εκείνος δεν έχει υποκύψει στα αρχέγονα ένστικτα της ζήλιας τόσο ώστε να σε πάρει τηλέφωνο, φροντίζεις να συναντηθείτε κάπου «τυχαία» και βάζεις σε εφαρμογή την δεύτερη μέθοδο επανασύνδεσης.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: y-olo.gr

Ροή Ειδήσεων