• Αναζήτηση

Εορτασμός για την Αγία Μαρίνα Tαϋγέτου στην κατασκήνωση

Τη μνήμη της Αγίας Μαρίνας πανηγύρισε χθες, Τρίτη 17 Ιουλίου 2018, η κατασκήνωση του Δήμου Καλαμάτας, που βρίσκεται σε μαγευτική ελατόφυτη περιοχή στον Ταΰγετο. Στο φερώνυμο Εκκλησάκι, τελέσθηκαν Όρθρος και Θεία Λειτουργία και τις Ιερές Ακολουθίες παρακολούθησαν 138 αγόρια και κορίτσια 6 έως 12 ετών, που παραθερίζουν αυτήν την περίοδο, 35 εργαζόμενοι στην κατασκήνωση, γονείς, πιστοί που έσπευσαν για να τιμήσουν την Αγία Μαρίνα, παλιοί κατασκηνωτές και μέλη των Α΄ και Β΄ ΚΑΠΗ του Δήμου Καλαμάτας. Το Δήμαρχο Καλαμάτας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της κατασκήνωσης Ηλίας Γυφτέας, Δημοτικός Σύμβουλος.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, προσφέρθηκαν κεράσματα στους επισκέπτες, όπως λαλάγγι, φέτα και άλλα τοπικά προϊόντα.
Η παρούσα κατασκηνωτική περίοδος ολοκληρώνεται την Κυριακή 22 Ιουλίου 2018, ενώ το βράδυ του Σαββάτου 21 του μήνα θα διοργανωθεί γιορτή, κατά την οποία οι κατασκηνωτές θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν και θα παρουσιάσουν θεατρικά σκετς. Η επόμενη κατασκηνωτική περίοδος, που θα αρχίσει στις 24 του μήνα, θα έχει ως κατασκηνωτές μέλη των ΚΑΠΗ, ενώ στην τελευταία περίοδο θα παραθερίσουν Άτομα με Αναπηρία.

Ροή Ειδήσεων