• Αναζήτηση

6 tips για να διαρκεί περισσότερο το άρωμά σας

Αποτελεί τον αγαπημένο μας σύμμαχο για κάθε ώρα και περίσταση και σαν αληθινές beauty addicts δεν το παραλείπουμε ποτέ. Ο λόγος για τοάρωμα, τον καλύτερο φίλο των περισσότερων γυναικών, ο οποίος όμως μετά από λίγη ώρα απαιτεί όλο και συχνότερη ανανέωση. Ή μήπως όχι;

Παρακάτω θα βρείτε όλα τα tips που χρειάζεστε προκειμένου να μη νιώθετε ότι το άρωμά σας χάνει τη δύναμή του μέσα στην ημέρα.

Spraying-Perfume

Είναι αλήθεια ότι το άρωμά σας θα διατηρηθεί για πολύ περισσότερη ώρα εάν η επιδερμίδα σας είναι καλά ενυδατωμένη. Μετά το ντους, αφού σκουπίσετε το σώμα σας ταμποναριστά για να φύγει η πολλή υγρασία, ψεκάστε στα σημεία που θέλετε και περιμένετε 2-3 λεπτά για να ντυθείτε.

Ψεκαστείτε έξυπνα. Τα σημεία όπου χτυπούν οι παλμοί είναι και αυτά που θα βοηθήσουν το άρωμά σας να κρατήσει περισσότερο. Οι καρποί, ολαιμός και το εσωτερικό μέρος του αγκώνα είναι τα πιο κλασικά.

Βασικός κανόνας για να παρατείνετε τη ζωή του αρώματός σας είναι να το διατηρείτε σε κάποιο δροσερό και σκιερό σημείο, ώστε να μην αλλοιώνεται η σύνθεσή του και να μην ξεθυμαίνει γρήγορα.

Για πιο έντονη μυρωδιά και μεγαλύτερη διάρκεια, καλό είναι να χρησιμοποιείτε το αντίστοιχο body lotion, κάτι που θα κάνει το άρωμά σας να «κλειδώσει» για περισσότερη ώρα.

Υπάρχει ένα μυστικό συστατικό που θα βοηθήσει το άρωμά σας να διαρκέσει πολύ παραπάνω. Ο λόγος για τη βαζελίνη! Απλώνοντας λίγη από τη συγκεκριμένη κρέμα στο σημείο που πρόκειται να ψεκάσετε το αγαπημένο σας άρωμα, δημιουργείτε μια βάση για πολύ μεγαλύτερη διάρκεια.

Ένας ακόμη τρόπος να σκορπίζετε το άρωμά σας σε όποιο χώρο κι αν βρίσκεστε είναι να ψεκάζετε τις άκρες των μαλλιών σας με αυτό. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην το ψεκάζετε κατευθείαν επάνω τους, καθώς αυτό θα τα κάνει ξηρά. Προτιμήστε να ψεκάσετε μια-δυο φορές στον αέρα και να περάσετε μέσα από το «σύννεφο» που θα δημιουργηθεί.

Πηγή: www.jenny.gr

Ροή Ειδήσεων