• Αναζήτηση

Ζώδια| Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες

1 Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι είναι χαριτωμένοι, ευχάριστοι, επικοινωνιακοί, αλλά και πολύ επιπόλαιοι, αναξιόπιστοι και μεγάλοι ψεύτες! Είναι το ζώδιο που δε βλέπει καμία διαφορά στο ψέμα και στην αλήθεια, διότι η αλήθεια γι’ αυτούς είναι μία…αυτή που έχουν στο κεφάλι τους! Δεν είναι τυχαία το ζώδιο που ψεύδεται περισσότερο από τα υπόλοιπα του ζωδιακού κύκλου! Λένε ψέματα για να εντυπωσιάσουν, για να καλύψουν καταστάσεις, για να αποφύγουν τις ευθύνες, για να δημιουργήσουν ίντριγκες, για να γίνεται σούσουρο γύρω από το όνομά τους και για να αισθάνονται πως ελέγχουν τα πάντα. Επιπλέον, δεν θα κρατήσουν ποτέ το στόμα τους κλειστό σ’ ένα μυστικό. Είναι μεγάλοι κουτσομπόληδες, καθώς θα πάρουν ένα γεγονός, θα το μεγαλοποιήσουν και έπειτα, θα το διαδώσουν χωρίς καμία, μα καμία συναίσθηση για το τι πραγματικά κάνουν.

2 Λέων
Ενθουσιώδης και περιπετειώδης, ο Λέων θα πει ψέματα για να γίνει το επίκεντρο της παρέας. Η υψηλή του αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση τον κάνει να προβαίνει σε ανακρίβειες, σε ασάφειες και σε αναληθή γεγονότα μόνο και μόνο για βρεθεί στην κορυφή μιας κατάστασης και να είναι εκείνος που θα συζητηθεί περισσότερο από τους υπολοίπους. Αν πιστεύετε, λοιπόν, πως θα είστε συναισθηματικά ασφαλείς δίπλα σε ένα Λέοντα, τότε ξανασκεφτείτε το. Μπορεί να παίξει με τις αδυναμίες και τα ελαττώματά σας για την πλάκα του, χωρίς να καταλάβει τις συνέπειες των πράξεών του.

3 Κριός
Φτάνοντας σιγά σιγά στην κορυφή να πούμε πως ο Κριός είναι το δεύτερο ζώδιο, πριν το Δίδυμο, που βλέπει το ψέμα σαν ένα πταίσμα και όχι σαν ένα σοβαρό αδίκημα. Θα πει ψέματα εκεί που θα χρειαστεί, είτε για να προωθήσει τη δουλειά και τον εαυτό του, είτε για να δείξει καλύτερος από τους άλλους, είτε για να τονώσει το «εγώ» του, είτε απλά γιατί τον συμφέρει. Ο Κριός είναι τόσο φιλόδοξος που ένα ψέμα όχι μόνο δε θα τον σταματήσει, αλλά θα τον φέρει και πιο κοντά στο στόχο του. Πάντως, ό,τι κι αν κάνει, ξέρει να χειρίζεται τις καταστάσεις και να πλασάρει τις επιθυμίες του με έναν πολύ εντυπωσιακό και αποτελεσματικό τρόπο.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: apotis4stis5.com

Ροή Ειδήσεων