• Αναζήτηση

Έρχεται WiFi σε δημόσιους χώρους με χρήματα από την ΕΕ!

Με την πρόσκληση 1.183 δήμοι θα λάβουν κουπόνι WiFi4EU, για τη χρηματοδότηση εξοπλισμού Wi-Fi και την εγκατάστασή του σε δημόσιους χώρους.

Δημοσιεύεται σήμερα Τρίτη, 15 Μαΐου, στις 14:00 (ώρα Ελλάδας) η πρώτη πρόσκληση υποβολής αιτήσεων από τους δήμους για σημεία δωρεάν ασύρματης πρόσβασης.

Μέσω της πρόσκλησης περίπου 1.183 δήμοι θα λάβουν κουπόνι WiFi4EU, ποσού 15.000 ευρώ, για τη χρηματοδότηση εξοπλισμού Wi-Fi και την εγκατάστασή του σε δημόσιους χώρους.

Αφότου παραλάβουν το κουπόνι, οι δήμοι θα πρέπει να προσφέρουν ασφαλείς υπηρεσίες Wi-Fi, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις, για τουλάχιστον μια τριετία. Η χρηματοδότηση θα παρέχεται μόνο για δίκτυα τα οποία δεν αναπαράγουν ήδη υφιστάμενες ιδιωτικές ή δημόσιες υπηρεσίες δωρεάν ασύρματης πρόσβασης ανάλογης ποιότητας στους ίδιους δημόσιους χώρους.

Για να έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση, οι δήμοι πρέπει να εγγραφούν στη διαδικτυακή πύλη http://wifi4eu.eu/#/home . Η πύλη αυτή ξεκίνησε να λειτουργεί στις 20 Μαρτίου και πάνω από 17.000 δήμοι έχουν ήδη εγγραφεί. Η επιλογή θα γίνεται κατά σειρά προτεραιότητας.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: fortunegreece.com

Ροή Ειδήσεων