• Αναζήτηση

10 σημάδια πως δεν είσαι καθόλου έτοιμη για σχέση

Δεν είναι αυτοσκοπός η σχέση. Και το να περνάς κάποιο διάστημα μόνη, μόνο καλό μπορεί να σου κάνει. Και είναι αποδεδειγμένο πως το να κυνηγάς σώνει και καλά να σου κάτσει μία σχέση δεν είχε ποτέ καλά αποτελέσματα. Και δεν πρέπει να το κάνεις με τίποτα έτσι και υπάρχουν τα παρακάτω 10 σημάδια στη ζωή σου. Καλύτερα single προς το παρόν και το επανεξετάζεις το θέμα αργότερα.

1. Επικεντρώνεσαι μόνο στα αρνητικά χαρακτηριστικά των αντρών
Πολλοί έχουν κοιλίτσα ή έχουν χάσει τα μαλλιά τους, αλλά το να μιλάς μόνο γι’ αυτό με επικριτικό τρόπο, σημαίνει πως δεν ψάχνεις την ουσία. Εάν νομίζεις πως θα βρεις την ευτυχία αποκλειστικά στους γυμνασμένους, τότε σκέφτεσαι πολύ λάθος.

2. Δεν μπορείς να κλείσεις το κεφάλαιο της προηγούμενης σχέσης
Και γυρνάς και ξαναγυρνάς σ’ αυτόν. Και πάλι από την αρχή τα ίδια και τα ίδια. Καταδικασμένη στα ίδια λάθη.

3. Δεν λες όχι στους «friends with benefits»
Το έχουν κάνει πολλοί και πολλές και δεν είναι κατακριτέο. Είναι όμως από την στιγμή που είσαι περιτριγυρισμένη μόνο απ’ αυτούς!

4. Το να διαβάζεις ένα βιβλίο είναι η απόλαυση που δεν την συγκρίνεις με τίποτα άλλο
Οι ήρωες που θα ήθελες στη ζωή σου είναι οι αγαπημένοι χαρακτήρες των βιβλίων σου. Προφανώς θέλεις έναν άλλον μαγικό κόσμο όχι αυτόν που σου προσφέρει η πραγματικότητα.

5. Είσαι γνωστή ως η αιώνια single
Είναι ένα status που κουβαλάς χρόνια. Δεν το πετάς από πάνω σου, το αφήνεις να σε χαρακτηρίζει, έχει γίνει ένα με την ταυτότητά σου. Και όλοι σε γνωρίζουν ως η single που «δεν θέλει να μπλέκει σε σχέσεις».

6. Αγαπάς την ελευθερία σου πάνω απ’ όλα
Η ρουτίνα της καθημερινότητάς σου είναι αυτό που θέλεις να ζεις και κάθε τι διαφορετικό, κάθε ένας που θέλει να σε βγάλει απ’ αυτή σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα. Μέχρι και σε εκνευρίζει.
7. Δεν έχεις χώρο στη ζωή σου για έναν άντρα
Από τις ντουλάπες σου μέχρι την καθημερινότητά σου, όλα είναι τίγκα και δεν έχεις ούτε ένα εκατοστό, ούτε ένα λεπτό για έναν άντρα να μπει στη ζωή σου.

8. Νοιώθεις ανύμπορη χωρίς κάποιον δίπλα σου
Εάν ψάχνεις σε κάποιον άλλον την ευτυχία, τότε κάνεις ένα τεράστιο λάθος. Ο σύντροφος θα σε συμπληρώσει. Δεν μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένη, αφού γι’ αυτό πρέπει να κοιτάξεις πρώτα μέσα σου.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: thatslife.gr

Ροή Ειδήσεων