Εάν εσύ και το αγόρι σου δεν έχετε και πολλά χρήματα για φαγητά, clubbing, νυχτερινή ζωή και βόλτες, δε σημαίνει ότι πρέπει να μουχλιάσετε στο σπίτι, βλέποντας τηλεόραση. Εάν πάλι έχετε λίγα χρήματα, δε σημαίνει ότι πρέπει να τα ξοδέψετε μέσα σε ένα βράδυ. Οι πιο ωραίες βόλτες είναι τσάμπα, και εμείς σας δίνουμε μερικές ιδέες για όλα τα γούστα και όλες τις εποχές που δεν κοστίζουν παραπάνω από ένα πακέτο τσίχλες!

1. Βόλτα στην Πλάκα


Ιδανικά Κυριακή μεσημέρι, με λιακάδα. Περπάτημα Πλάκα, Μοναστηράκι, Θησείο και τούμπαλιν, ξεχνάς να κάτσεις σε μαγαζί. Και δεν χρειάζεται κιόλας, γιατί έχεις τα πάντα! Ήλιο, κόσμο, ωραίο background και πολύ κέφι! Εάν θέλεις να ξοδέψεις χρήματα, θα βρεις φοβερά παγωτά στα στενά της Πλάκας! Τώρα, εάν δεν μένεις Αθήνα αλλά σε κάποια άλλη όμορφη πόλη της περιφέρειας, η παλιά πόλη -που εύχομαι πως διαθέτει- θα σε αποζημιώσει ανάλογα με την Πλάκα. Νομίζω πως το Ναύπλιο και το Ρέθυμνο είναι οι αγαπημένες μου!

2. Πικ-νικ στον Εθνικό Κήπο


Εάν δεν έχεις πάει ακόμα, έχεις κάνει μεγάλο λάθος. Είναι πια όμορφος, καθαρός, ακίνδυνος και νιώθεις ότι δεν είσαι στο κέντρο της Αθήνας. Πάρε τα κεφτεδάκια της μαμάς από το σπίτι, λοιπόν, και άραξε στο γρασίδι. Το κάνουν στο εξωτερικό, γιατί όχι κι εμείς; Άλλωστε θα δεις και άλλους να το κάνουν. Εκτός από τον Εθνικό Κήπο της Αθήνας, υπάρχουν και πολλές άλλες ανάσες πρασίνου στις επαρχιακές πόλεις που μπορείς να περπατήσεις και να περάσεις όμορφα. Αποκλείεται να μην έχει ένα πάρκο η πόλη σου!

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: y-olo.gr