• Αναζήτηση

Πώς τα αδέρφια ενός άνδρα «προδίδουν» πόσο άπιστος είναι!

Θα πίστευες ποτέ ότι τα αδέρφια σου μπορούν να δώσουν μία ιδέα στους γύρω σου για το πόσο πιστή ή άπιστη είσαι; Τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου, ανάλογα με τα δικά του αδέρφια;

Να που τελικά, το πόσα παιδιά έχουν οι γονείς κάποιου παίζει μεγάλο ρόλο όσον αφορά στο πόσο πιστός ή άπιστος θα γίνει ο ίδιος μεγαλώνοντας. Και ο λόγος δεν είναι δύσκολος να εξηγηθεί.

Νέα έρευνα που έλαβε χώρα στη δημοφιλή ιστοσελίδα παράνομων γνωριμιών για παντρεμένους «Illicit Encounters», θέλησε να βρει τα κοινά χαρακτηριστικά των πιο άπιστων χρηστών του, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι το 34% των πιο δραστήριων μελών του ήταν… μοναχοπαίδια!

Από την άλλη, λιγότερο άπιστοι αποδείχτηκαν οι άνθρωποι με αδέρφια, με το 28% των «άτακτων» παντρεμένων της ιστοσελίδας να δηλώνουν πρωτότοκα παιδιά, το 24% να έχουν ετεροθαλή αδέρφια και το 23% να έχουν καταγραφεί ως τα μικρότερα της οικογένειας.

Στην κατηγορία των πιο πιστών συντρόφων συναντάμε τα μεσαία παιδιά, που κατά κοινή ομολογία -στο μεγαλύτερο ποσοστό τους τουλάχιστον- είναι και τα πιο παραμελημένα. Μόλις το 15% των παντρεμένων που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία έχουν κάνει εγγραφή στο συγκεκριμένο site παράνομων γνωριμιών, αποδεικνύοντας πως δεν έχουν στο αίμα τους την απιστία.

Γιατί, όμως, τα μοναχοπαίδια αποδεικνύονται οι πιο άπιστοι σύντροφοι;

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο βασικός λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως επιθυμούν πάντα να έχουν την προσοχή που είχαν και στην παιδική τους ηλικία, έχοντας ανάγκη τη συνεχή επιβεβαίωση.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: limeandlife.com

Ροή Ειδήσεων