• Αναζήτηση

Το φάντασμα του Ωνάση έχει στοιχειώσει τον Σκορπιό!

Ένα ανεξήγητο μυστήριο που συμβαίνει στον επίγειο παράδεισο του Αριστοτέλη Ωνάση, στον Σκορπιό, προκαλεί ανατριχίλα στους εργαζόμενους αλλά και στους ψαράδες, που κάνουν λόγο για μία απόκοσμη φιγούρα, η οποία πλανάται πάνω από το νησί και μοιάζει με σκιά του Αριστοτέλη Ωνάση. Πραγματικότητα ή μύθος; Ό,τι κι αν είναι, η βαριά ιστορική κληρονομιά του Σκορπιού που αγγίζει τα όρια της κατάρας από τα μία και διάφορα μεταφυσικά περιστατικά που διαδραματίστηκαν αμέσως μετά την απόκτησή του από τον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ από την άλλη, γιγαντώνουν το θρύλο.

Τα περιστατικά με τις θεάσεις της μορφής του Έλληνα κροίσου στους χώρους όπου βρίσκονται στην περίφημη ροζ βίλα και ο δρόμος που οδηγεί στους αμπελώνες κόβουν την ανάσα. Τα εκμυστηρεύτηκε ένας Ασιάτης, μέλος της ασφάλειας του Ριμπολόβλεφ που είχε προσληφθεί όταν ο Σκορπιός πέρασε στα χέρια του Ρώσου μεγιστάνα και άνηκε στα έμπιστα άτομα της οικογένειας. Τη μαρτυρία του ενισχύει και αυτή ενός ψαρά από το Νυδρί, ο οποίος βρέθηκε στον Σκορπιό και έκπληκτος διέκρινε στο δρόμο που οδηγεί στη ροζ βίλα στους αμπελώνες του νησιού μια μαυροφορεμένη μορφή, η οποία έμοιαζε με τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Η μαρτυρία του σεκιούριτι για το φάντασμα του Ωνάση

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, όλα έγιναν πριν από δύο χρόνια. Όταν έκανε βάρδια και επιτηρούσε τους εξωτερικούς χώρους γύρω από τη ροζ βίλα, είδε μπροστά του – όπως είπε – μία ανδρική φιγούρα την οποία δεν είχε ξαναδεί ποτέ. Στην περιγραφή που έδωσε, η φιγούρα έμοιαζε απόλυτα με τις αμέτρητες φωτογραφίες του Έλληνα κροίσου που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Φορούσε μαύρο κουστούμι, περπατούσε σκυφτός, κρατούσε πούρο στο ένα χέρι του και το άλλο το είχε στην τσέπη του παντελονιού του. Ώσπου να πλησιάσει για να δει ποιος ακριβώς ήταν, ο άνδρας με το χαρακτηριστικό βάδισμα είχε εξαφανιστεί από μπροστά του. Όταν ρώτησε αν κάποιος είχε επισκεφθεί το σπίτι χωρίς εκείνος να το γνωρίζει, η αρνητική απάντηση που έλαβε τον έβαλε σε σκέψεις. Το ίδιο ακριβώς περιστατικό θα συμβεί άλλη μία φορά μπροστά του και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: madata.gr

Ροή Ειδήσεων