• Αναζήτηση

Δωρεάν υπηρεσίες νομικής πληροφόρησης από το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας

Το EΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ μέσα από τη λειτουργία του Δικτύου Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης εργαζομένων και ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ παρέχει τη δυνατότητα διαπροσωπικής εξατομικευμένης πληροφόρησης για θέματα ασφαλιστικής νομοθεσίας, σε ασφαλισμένους όλων των ταμείων (ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, κτλ) και εργασιακών δικαιωμάτων. Ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα γραπτής διατύπωσης των σχετικών ερωτημάτων του σε συγκεκριμένες φόρμες, οι οποίες στη συνέχεια επεξεργάζονται από εξειδικευμένους νομικούς συμβούλους και δίνονται απαντήσεις που αφορούν:

Α. το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα ασφαλισμένων όλων των ταμείων (ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΑΕΕ, κ.α.) (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων κλπ) και

Β. τα εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ. εξαρτημένης εργασίας Ι.Δ.).

Για περισσότερες πληροφορίες ή διατύπωση σχετικών ερωτημάτων μπορείτε να απευθύνεστε: στο  ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, Αριστομένους 95, τηλ.2721 090411 ή στο ΙΝΕ ΓΣΕΕ Πελοποννήσου, τηλ. 2710 226146.

Ροή Ειδήσεων