• Αναζήτηση

10 πράγματα που πρέπει να κάνεις πιο συχνά για το αγόρι σου!

Εάν θέλεις να είσαι για πάντα αυτή που θα ακολουθεί τον άντρα στη σχέση και θα αρκείσαι σ’ ένα δεύτερο ρόλο, μη διαβάσεις τα παρακάτω. Εάν όμως θέλεις να αναλαμβάνεις κι εσύ αρκετά από τα πολλά πράγματα που έχει η ευθύνη της σχέσης και να μην τα περιμένεις όλα από τον άντρα, τότε πρέπει να κάνεις τα παρακάτω για το ταίρι σου. Λίγο πιο συχνά, με λίγο περισσότερο ενδιαφέρον, και θα δεις πόσο ωραία θα είναι τα πράγματα ανάμεσα σε σένα και τον καλό σου!


1. Να του κάνεις κομπλιμέντα
Ο άντρας δεν ξεχνάει ποτέ την γυναίκα που του έκανε κομπλιμέντο. Ποτέ. Τώρα που το έμαθες ξεκίνα να λες στον καλό σου καμία καλή κουβέντα και να του θυμίζεις/τονίζεις τα δυνατά του χαρακτηριστικά. Το χιούμορ του, την καλή μακαρονάδα που φτιάχνει, πόσο καθαρό διατηρεί το σπίτι, πόσο υπομονετικός είναι όταν έρχεται μαζί σου στο shopping κλπ…

2. Να του κάνεις δώρα
Κανένας δε λέει όχι σ’ ένα δώρο. Κανένας. Θα τον ξαφνιάσεις ευχάριστα και θα καταλάβει έτσι πως σημαίνει πολλά για εσένα. Ειδικά άμα είναι κάποιο δώρο που ξέρεις πως το ήθελε εδώ και καιρό, έχεις χτυπήσει το τζακ ποτ και θα σε κανακεύει για κανένα χρόνο σερί.

o-WOMAN-GIVING-MAN-PRESENT-facebook

3. Κανόνισε εσύ που θα βγείτε απόψε
Κάνε εσύ την κράτηση στο εστιατόριο, οδήγησε εσύ το αμάξι και πλήρωσε και τον λογαριασμό. Είναι τόσα τα θετικά που θα νιώσεις που δεν ξέρουμε από που να ξεκινήσουμε. Δείχνεις πως ξέρεις να αναλαμβάνεις καταστάσεις και δεν περιμένεις τα πάντα στα χέρια. Κοινώς η αυτοπεποίθησή σου σκίζει και θα κάνει το πρόσωπό σου να λάμπει. Κοίταξε μετά το δικό του να δεις πόσο χαίρεται που σε έχει στη ζωή του.
date

4. Δοκιμάσε μαζί του καινούργια πράγματα
Ναι και είναι τόσο ευρύ αυτό όσο ακριβώς το φαντάζεσαι. Βγείτε και οι δύο μαζί από το comfort zone σας και κάντε κάτι διαφορετικό για πρώτη φορά. Είτε έχει να κάνει με τις εξορμήσεις σας έξω από το σπίτι, είτε… μέσα σ’ αυτό και πιο συγκεκριμένα στην κρεβατοκάμαρα. Η ρουτίνα σκοτώνει τον έρωτα κι αν δεν το έχετε ακούσει είναι καιρός να το μάθετε.
happy young couple hiking in mountain

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: thatslife.gr

Ροή Ειδήσεων