• Αναζήτηση

Υπάρχουν 4 είδη σχέσεων!

Τα υπέρ και τα κατά της κάθε σχέσης!

ΤΑ ∆ΡΑΜΑΤΙΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Σε αυτό το ζευγάρι αρέσει το… δράμα! Ένα χαρακτηριστικό που δεν είναι ιδιαίτερα καλό σε μια σχέση. Τα δραματικά ζευγάρια έχουν δύο φορές περισσότερες πιθανότητες να χωρίσουν σε σχέση με άλλους τύπους ζευγαριών. Επίσης, το επίπεδο δέσμευσης αλλάζει συχνά και εξαρτάται από την τελευταία «δραματική» σκηνή που εκτυλίχθηκε. Επιπλέον, είναι πιο επιρρεπείς στο να διατηρούν την ατομικότητά τους και τείνουν να μεταβάλλουν το επίπεδο της δέσμευσής τους ανάλογα με το πόσο χρόνο περνούν με τους φίλους τους ή χωριστά ο ένας από τον άλλον.

+ Το δράµα κάνει µια σχέση πιο ενδιαφέρουσα
– Στην πραγµατικότητα µπορεί να «ξεφουσκώσει» εύκολα

ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΩΝ ΕΝΤΑΣΕΩΝ

Αυτού του είδους τα ζευγάρια έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα στα επίπεδα της δέσμευσης όταν τσακώνονται, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα χωρίσουν. Συνήθως πάνε από τη μιαν άκρη στην άλλη. Από τη μια μπορεί να καβγαδίζουν συνέχεια και να απομακρύνεται ο ένας από τον άλλον και από την άλλη να έχουν μια φλογερή και παθιασμένη σχέση που τους ενώνει ξανά. Η αλήθεια είναι ότι μια τέτοια σχέση δύσκολα επιβιώνει στο πέρασμα του χρόνου, όμως δεν είναι ιδιαίτερα επίφοβη, τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες.

+ Το τέλειο σεξ µετά τον τσακωµό
– Όλοι αυτοί οι καβγάδες είναι ψυχοφθόροι

ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Είναι εκείνα τα ζευγάρια που βρίσκονται συνέχεια με κοινούς φίλους. Έτσι, υποστηρίζουν ότι τα επίπεδα ικανοποίησης και σταθερότητας στη σχέση τους είναι υψηλά. Μοιράζονται τον ίδιο κύκλο γνωριμιών και στηρίζονται σε εκείνους και στη γνώμη τους όταν θέλουν να επιβεβαιώσουν ή να προχωρήσουν στη σχέση τους. Αυτού του είδους τα ζευγάρια θεωρούν πολύ σημαντικό να συναναστρέφονται με άλλα ζευγάρια και να έχουν κοινούς φίλους γιατί έτσι νιώθουν πιο κοντά και πιο αφοσιωμένοι μέσα στη σχέση.

+ Τα άλλα ζευγάρια που κάνουν παρέα
– Πραγµατικά, θέλεις να στηρίξεις τη σχέση σου στο τι κάνουν τα άλλα ζευγάρια;

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: youweekly.gr

Ροή Ειδήσεων