• Αναζήτηση

Πώς αντιδρούν τα ζώδια στον έρωτα και την απογοήτευση;

Διανύεις την περίοδο της εφηβείας και οι αντιδράσεις στον έρωτα διαφέρουν.
Πώς αντιδρούν τα ζώδια στον έρωτα και την απογοήτευση;

ΚΡΙΟΣ
Έχεις δυναμισμό και θέλεις να ανακαλύπτεις συνεχώς νέα πράγματα. Ενθουσιάζεσαι γρήγορα και πληγώνεσαι όταν δεν προχωράει καλά μια σχέση σου, όμως πάντα τα καταφέρνεις. Ξέρεις να ξεπερνάς μόνη σου τα εμπόδια και δεν μοιράζεσαι εύκολα τις ανησυχίες σου.
Αυτός ο μήνας μπορεί να είναι λίγο πιεστικός και ο Άρης να φέρνει υποχρεώσεις αλλά και εντάσεις με γονείς ή δασκάλους. Προσπάθησε να διαχειριστείς το θυμό σου και κάλυψε τα κενά στα μαθήματά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι ευαίσθητη και συναισθηματική και φοβάσαι να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου. Η σταθερότητα σε χαρακτηρίζει και εστιάζεις στο πρόσωπο που σου τραβά το ενδιαφέρον. Είσαι πιστή και δύσκολα αντιμετωπίζεις μια απογοήτευση.
Αυτό το μήνα φλερτάρεις και ασχολείσαι με την εμφάνισή σου. Είσαι δυναμική και καλό θα ήταν να κατευθύνεις την ενέργειά σου στα σπορ καθώς μπορεί να δέχεσαι πιέσεις από τα μαθήματα. Με την πανσέληνο στις 30 στο απέναντι ζώδιο, ένα ερωτικό θέμα μπορεί να πάρει διαστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Παθιάζεσαι και ερωτεύεσαι εύκολα. Νιώθεις γρήγορα έλξη για κάποιο πρόσωπο, όμως εξίσου γρήγορα το ξεχνάς και μπλέκεις σε νέες περιπέτειες. Πληγώνεσαι όταν κάποιο άτομο που σου αρέσει σε απογοητεύει αλλά το καλό είναι πως δεν δυσκολεύεσαι να το ξεπεράσεις και να προχωρήσεις παρακάτω.
Αυτό το μήνα μπορεί να δεχτείς μια απογοήτευση από ένα πρόσωπο ή μπορεί να κρατάς μυστική μια σχέση σου. Από τις 25, όλα βελτιώνονται και λάμπεις. Τα οικονομικά σου μπορεί να είναι μειωμένα λόγω δυσκολιών των γονιών σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι ευαίσθητη και συνεσταλμένη, πληγώνεσαι εύκολα από μια απογοήτευση και βιώνεις εντάσεις και θυμό. Βαθιά μέσα σου αναζητάς την κατανόηση και το σεβασμό και δεν ξεπερνάς εύκολα μια κακή εμπειρία. Έχεις ανάγκη την παρουσία των γονιών σου στο πλευρό σου για συμπαράσταση αλλά δεν σου αρέσει να σε ρωτούν τους λόγους της απογοήτευσής σου.
Αυτό το μήνα, το φλερτ και οι φιλίες είναι ανεβασμένα. Με τον Άρη όμως στο απέναντι ζώδιο θα πρέπει να μάθεις να κρατάς τις ισορροπίες, να είσαι διαλλακτική και να συμβιβάζεσαι. Από τις 25 κυριαρχεί η εξωστρέφεια. Με την πανσέληνο στις 30 προώθησε δημιουργικά σχέδια.

ΛΕΩΝ
Μοιράζεσαι τα συναισθήματά σου, είσαι συντροφική, πιστή και ρομαντική. Αγαπάς την επικοινωνία και όταν απογοητεύεσαι μπορεί να φτάσεις μέχρι και την κατάθλιψη. Όμως ξεπερνάς τα πάντα χάρις στη δύναμη που διαθέτεις και χωρίς τη βοήθεια κανενός.
Αυτό το μήνα διατηρείς καλές σχέσεις με το σχολείο και τους καθηγητές. Είναι ένας κουραστικός μήνας με πολλές καθημερινές υποχρεώσεις και πρέπει να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι. Ασχολήσου περισσότερο με τη διατροφή και τη φυσική σου κατάσταση. Κάποιες ανασφάλειες ή οικογενειακά θέματα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι εξωστρεφής και ανοιχτή. Ανακαλύπτεις τον έρωτα χωρίς υπερβολές. Ξέρεις πότε πρέπει να προχωράς και πότε πρέπει να κάνεις πίσω όταν μια κατάσταση δεν σου αρέσει. Φοβάσαι να δοθείς ολοκληρωτικά και αν απογοητευτείς μπορεί να μην το ξεχάσεις ποτέ.
Αυτό το μήνα κυριαρχεί η αισιοδοξία και η περιπέτεια. Το φλερτ κυριαρχεί στο σχολείο ή στις υπόλοιπες δραστηριότητές σου. Ο Άρης σου δίνει δύναμη, ζωντάνια, αποφασιστικότητα στα ερωτικά σου θέματα. Η πανσέληνος στις 30 φέρνει στην επιφάνεια θέματα με αδέρφια και συγγενείς.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: missbloom.gr

Ροή Ειδήσεων