• Αναζήτηση

Τι θέλει να λαμβάνει ο άνδρας στο κινητό του από την κοπέλα του!

Τα μηνύματα που ανταλλάσσεις με το αγόρι σου είναι από τα καλύτερα σημεία της σχέσης. Ειδικά οι ερωτοχτυπημένοι είναι όλη την ώρα με το κινητό στο χέρι και στέλνουν μηνύματα πάθους κι αγάπης με τον/τη σύντροφό τους, κάνοντας όλους εμάς τους άλλους να ξερνάμε. Δε βαριέσαι, άνθρωποι είναι, λάθη κάνουν.

Όπως και να ‘χει, πρέπει να έχεις ιδιαίτερη δεξιοτεχνία ώστε να στείλεις μηνύματα που να αρέσουν και να βρουν ανταπόδοση από αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Πάρε ιδέες και δες τα καλύτερα μηνύματα που μπορείς να του στείλεις και να τον κάνεις να σε σκέφτεται όλη τη μέρα:

#1 Μηνύματα για καλημέρα

Τι ομορφότερο από ένα ζεστό, γλυκό μήνυμα για καλημέρα προς το αγόρι σου; Με το μήνυμα αυτό του δείχνεις ότι τον σκέφτεσαι και τον νοιάζεσαι πριν ακόμη βουρτσίσεις τα δόντια σου και πάρεις τη δόση της καφεΐνης που τόσο έχεις ανάγκη. Αν μη τι άλλο, θα τον κάνεις να χαρεί πολύ!

#2 Κομπλιμέντο

Το να τονώσεις την αυτοπεποίθησή του για την υπόλοιπη μέρα κάνοντάς του ένα όμορφο σχόλιο, θα είναι υπέροχο από μέρους σου. Για παράδειγμα μπορείς να του πεις: «Είσαι τόσο όμορφος στο Insta story που ανέβασες πριν λίγο! Πόσο τυχερή είμαι τελικά;!». Είναι ένας απίστευτος τρόπος να τον κάνεις να χαμογελάσει και να του φτιάξεις τη μέρα.

#3 «Πέρασα πολύ όμορφα μαζί σου χθες»

Υπάρχει άνθρωπος πάνω σ’ αυτόν τον πλανήτη που δε ζητά επιβεβαίωση; Όχι. Όπως κι εσύ, έτσι κι εκείνος έχει ανάγκη να επιβεβαιωθεί και να παραμεριστούν οι ανασφάλειές του. Το να του βεβαιώσεις ότι η χθεσινή σας συνάντηση σε άφησε ευχαριστημένη και πέρασες ωραία, θα είναι υπέρ σου.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: koutakias.com

Ροή Ειδήσεων