• Αναζήτηση

Στις 23 Απριλίου ξανά το τέλος του κόσμου;

Υπάρχουν κάποιοι που είναι πεπεισμένοι ότι ο κόσμος μας φτάνει στο τέλος του. Και ότι συγκεκριμένα στις 23 Απριλίου,ο πλανήτης «Νιμπιρού» θα φέρει βιβλική καταστροφή. Τι ξεχωριστό όμως έχει αυτή η ημερομηνία.

Στις 23 Απριλίου ο Ήλιος,η Σελήνη και ο πλανήτης Δίας θα ευθυγραμμιστούν στον αστερισμό της Παρθένου… γεγονός που σηματοδοτεί την «αρχή του τέλους». Εκείνο το βράδυ ο πλανήτης «Νιμπιρού», ή αλλιώς ο λεγόμενος «πλανήτης του θανάτου» θα κάνει την εμφάνισή του καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά του.

Ο πλανήτης αυτός είναι γνωστός στους συνωμοσιολόγους αφού είχαν προειδοποιήσει πως θα χτυπούσε τη Γη πριν από λίγους μήνες στις 18 Νοεμβρίου. Στη συνέχεια όμως αναθεώρησαν λαμβάνοντας υπόψη τους νεότερους υπολογισμούς και τώρα προειδοποιούν πώς,με την άφιξή του, στις 23 Απριλίου ,η Γη θα περάσει πίσω από τον Ήλιο και θα βρεθεί στην πορεία του…«μαύρου αστεριού» .

Από την πλευρά της, η NASA έχει επανειλημμένως επισημάνει ότι δεν υπάρχει τέτοιος πλανήτης και πως, τα τελευταία χρόνια οι συνωμοσιολόγοι έχουν αλλάξει την ημερομηνία για το τέλος του κόσμου αμέτρητες φορές. Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι του διαστήματος προσθέτουν επίσης ότι,η συγκεκριμένη ευθυγράμμιση των πλανητών δεν είναι βέβαια και τόσο σπάνια, καθώς συμβαίνει κάθε 12 χρόνια.

Όμως, ο συνωμοσιολόγος Ντέιβιντ Μιντ,έσπευσε να ενισχύσει τις φήμες περί βιβλικής καταστροφής αυτό το μήνα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: madata.gr

Ροή Ειδήσεων