• Αναζήτηση

Ο Ερμής ορθόδρομος & τα Ζώδια των ημερών!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μπορεί να χάθηκα τις μέρες αυτές, να σας έχω αφήσει στο σκοτάδι που λέμε.. όμως αποφάσισα να στρωθώ και να σας γράψω έτσι τα τρελά μου.. μόνο και μόνο για να ευθυμήσουμε λιγάκι..

Επιτέλους ο Ερμής ήρθε στα ίσα του, όχι πως θα συμβεί κάποιο θαύμα, από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά τουλάχιστον υπάρχει η ελπίδα πως τα πράγματα θα βελτιωθούν.. Βέβαια, πληροφορήθηκα πως θα μας έχει κάπως μέχρι και αρχές Μαϊου, γιατί θέλει δουλειά, μέχρι να καθαρίσει το τοπίο, από τη θολούρα και τις αρνητικές εκείνες τις μαγικές ενέργειες..

Το πήραμε το μάθημα; Μήπως έγινε πάθημα; Τι μας είπε ο ποιητής όλες τις μέρες αυτές με το πιο άγαρμπο τρόπο; Εμένα συνήθως μου χαλάει ο υπολογιστής, δε φεύγουν τα mail, καίγεται η τηλεόραση, χαλάει το αμάξι, προφανώς κάτι συμβαίνει με τα ηλεκτρομαγνητικά μου τα πεδία.. χαχα! Εσείς;; Όλα ντάξει;;;

Κριός
Ο Ερμής ορθόδρομος, επιτέλους θα πάρετε μια ανάσα εσείς, θα τη πάρουμε και εμείς! Οτιδήποτε συνέβη της μέρες αυτές, θα το δείτε ως διάφορα σημάδια για το τι θα πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα. Καθαρίζουν οι σκέψεις σας και καταφέρνετε να επικοινωνήσετε σε άλλο επίπεδο! Τα περνάτε τα μηνύματα εκεί που πρέπει ανεξάρτητα αν κάποιος μπορεί να πληγωθεί ή όχι! Μέχρι και τέλος Απρίλη λέτε ένα συγγνώμη σε κάποιες ψυχές και εξηγείτε γιατί φερθήκατε έτσι τις μέρες που πέρασαν. Από τις 15/04 – 21/04 προκύπτουν αλλαγές, ευχάριστες, αφορούν τη δουλειά και τα οικονομικά σας, τα ζητήματα. Μια νέα δουλειά; Ένα νέο project; Από τις 22/04 – 26/04 βρίσκετε λύσεις, είστε συνεργάσιμοι, σας βάζουν όμως και μερικές τρικλοποδιές. Ζητήστε μια άδεια, μείνετε σπίτι, ξεκουραστείτε μέχρι και τις 30/04! Όταν κάνετε ταμείο, φροντίστε να απομακρύνετε τα βάζα πιο πριν..! Ψυχραιμία..

Ταύρος
Σας σκάβουν τον λάκκο μέρες τώρα, θα μάθετε την αλήθεια και θα δείτε και φανερά τους εχθρούς σας! Εννοείται πως καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται, συνεπώς η αύρα σας και μόνο, θα ποδοπατήσει τη κάθε κακοηθέστατη ύπαρξη! Αόρατες μαγικές ενέργειες που μάχονται έτσι επειδή.. Από τη μια είστε αισιόδοξοι πολύ και από την άλλη στα πατώματα.. Αποφασίστε επιτέλους! Προσπαθήστε μέχρι και τέλος Απρίλη, να κρατήσετε τα φύλλα σας κλειστά. Δεν έχουν όλοι τις καλύτερες προθέσεις. Ένα ερωτικο ραντεβουδάκι, δε χρειάζεται να το πείτε πουθενά! Από τις 15/04 – 19/04 φτιάχνουν τα πράγματα στη δουλειά, όμως χαλούν στο σπίτι. Από τις 20/04 – 24/04 δυναμικοί πολύ, συνεργάσιμοι επίσης, καταφέρνετε με τον τρόπο σας, να αντιμετωπίσετε και τις πιο δύσκολες καταστάσεις! Γίνεστε υπερβολικοί μέχρι και τις 30/04 και δυσκολεύεστε πολύ σε θέματα οργάνωσης.. Ψυχραιμία!

Δίδυμος
Και τα καλύτερα έρχονται, επανέρχεται το επικοινωνιακό σας το χάρισμα! Σε πρώτη φάση θα αγαπήσετε με τους πολύ δικούς σας ανθρώπους, δε γίνεται να ζείτε στο ίδιο σπίτι και να μη μιλιέστε! Σε δεύτερη φάση θα συνεργαστείτε πιο ομαλά στο χώρο της δουλειάς σας. Αν πραγματικά το θελήσετε, μαγικά θα μπει το νερό στο αυλάκι! Να πείτε ναι σε ευκαιρίες, τύπου να ταξιδέψετε επαγγελματικά! Άναψε το πράσινο το φως! Μέχρι και τέλος του Απρίλη, θα καταφέρετε να σηκώσετε ανάστημα και να βάλετε αρκετούς στη θέση τους! Από τις 15/04 – 18/04 μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε στον ερωτικό τομέα! Μια έκπληξη, ένα φλερτ! Απρόβλεπτα τα γεγονότα, το νου σας στο τι εύχεστε! Από τις 19/04 – 26/04 αυξάνονται οι υποχρεώσεις σας στη δουλειά, όμως ο έρωτας θέλει θυσίες. Αποκαλύπτετε κρυφούς εχθρούς! Μια μεγάλη αλλαγή θα τη κάνετε μέχρι τις 30/04 και θα αφήσετε αρκετούς με το στόμα ανοιχτό!

Διαβάστε περισσότερα εδώ: youweekly.gr

Ροή Ειδήσεων