• Αναζήτηση

Το «μυστικό» του Justin Bieber αποκαλύφθηκε! (βίντεο)

Οι θαυμαστές του Justin Bieber ξαφνιάστηκαν με το «μυστικό» που κρατούσε κρυμμένο. Είναι ο… Καναδός Superman!

Ο Justin Bieber συμμετέχει στο σκετς ενός Αμερικανού YouTuber με τίτλο «Racist Superman» (Ο Ρατσιστής Superman).

Το βίντεο διακωμωδεί διάφορα πολιτισμικά στερεότυπα, με το διάσημο τραγουδιστή να υποδύεται το ρόλο του Καναδού Superman.

Δημιουργός και ένας από τους πρωταγωνιστές είναι ο κωμικός Rudy Mancuso, ο οποίος είχε ανοίξει πέρυσι τις τρεις συναυλίες του Bieber στη Βραζιλία, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας «Purpose World Tour».

Στο βίντεο εμφανίζεται επίσης ο Σουηδός DJ και μουσικός παραγωγός Alesso, στο ρόλο προφανώς του Σουηδού Superman που έχει πόστο στην κονσόλα.

Η κεντρική ιδέα του σκετς είναι η ύπαρξη διάφορων Superman από όλο τον κόσμο, με διαφορετικό φυλετικό φόντο ο καθένας: Μεταξύ άλλων βλέπουμε το μαύρο, τον Ασιάτη, το Γάλλο, τον Εβραίο και το Σουηδό Superman, οι οποίοι στο τέλος πίνουν κρυπτονίτη για να αναδειχθεί ο καλύτερος.

Ως Καναδός Superman, ο χαρακτήρας του Justin Bieber αναπαράγει διάφορες αντιλήψεις που διαδίδονται στο διαδίκτυο για τους ανθρώπους της χώρας του και γίνονται αντικείμενο σάτιρας, όπως το γεγονός ότι είναι ευγενικοί και απολογητικοί σε υπερβολικό βαθμό.

Επιπλέον, ο Bieber εμφανίζεται φορώντας μία προστατευτική μάσκα και κρατώντας ένα μπαστούνι του χόκεϊ επί πάγου, το οποίο αποτελεί επίσημα το εθνικό άθλημα του Καναδά.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: hit-channel.com

Ροή Ειδήσεων