• Αναζήτηση

5 μικρές λεπτομέρειες που ξενερώνουν τους άντρες στο λεπτό!

Φίλη μου οι καιροί άλλαξαν, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί άντρες και γυναίκες να έχουμε βασικές διαφορές, δεν είναι όμως πια και τόσες πολλές. Θυμάσαι που εμείς ήμασταν πάντα οι παρατηρητικές και δίναμε σημασία στις λεπτομέρειες; Πλέον το χαρακτηριστικό αυτό είναι προνόμιο και των αντρών.Και μάλιστα είναι αρκετά ύπουλο, γιατί το συναντάμε εκεί που δεν το περιμένουμε! Εν ολίγοις, αυτές είναι οι λεπτομέρειες που είναι ικανές να ξενερώσουν έναν άντρα πάνω σου, και τις οποίες ούτε καν φανταζόσουν.

1. Οτιδήποτε ψεύτικο: Δυστυχώς, το συγκεκριμένο παρόλο που είναι πρώτο στη λίστα, είναι ίσως και το πιο δημοφιλές στις τάξεις των γυναικών. Κακά τα ψέματα: Κανένας άντρας δε θα συνειδητοποιήσει ποτέ τι κρύβεται πίσω από μία αψεγάδιαστη γυναικεία εμφάνιση. Σε τέτοιο μάλιστα σημείο, που αρκετές από εμάς, όταν φτιαχνόμαστε για βραδινή έξοδο αγγίζουμε επίπεδα… μεταμόρφωσης! Οι άντρες λοιπόν σιχαίνονται τα ψεύτικα μαλλιά, τις ψεύτικες βλεφαρίδες, τα μασακολάν ή μασαζοκαλσόν-γενικά οτιδήποτε μαζεύει-αυτό πόνεσε έτσι;-και φυσικά οτιδήποτε το οποίο όταν αποχωριστείς θα είσαι μία άλλη. Δεν ξέρουμε αν συμφωνούμε 100% αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν έχεις καρέ, δεν νομίζουμε ότι υπάρχει λόγος να βάλεις τρέσα μέχρι το γόνατο. Λέμε εμείς τώρα…

2. Η απελπισία: Πώς να στο πούμε για να μην προσβληθείς κιόλας; Όταν μία γυναίκα θέλει να βρει άντρα σαν τρελή, αυτό βγαίνει και προς τα έξω. Νομίζεις ότι τα αγόρια δεν καταλαβαίνουν ότι έχεις καιρό να κάνεις σεξ ή έχεις σκυλοβαρεθεί να είσαι μόνη σου; Ακόμα και ο τρόπος που μπορεί να κοιτάξεις κάποιον, είναι ικανός να σε προδώσει! Δεν ξέρουμε τι θα κάνεις γι’ αυτό, αλλά σου προτείνουμε να ηρεμήσεις λίγο. Δεν είναι όλοι οι άντρες που γνωρίζεις πιθανοί μέλλοντες σύζυγοι οπότε σταμάτα να τους κοιτάς σαν ξερολούκουμα. Είναι αντισεξουαλικό δεν το καταλαβαίνεις; Παίξτο λίγο πιο κουλ, όχι αδιάφορη, κουλ, και να ξέρεις ότι αυτός που όντως ενδιαφέρεται θα το πάρει το μήνυμα. Διαφορετικά, σε βλέπουμε για ακόμη ένα βράδυ να γυρίζεις μόνη σου.

3. Η μανία με την εμφάνιση: Θυμάσαι που στα παλιά τα χρόνια, ήταν στην μόδα το έντονο, το φανταχτερό και το στημένο; Ε λοιπόν αυτό ξέχασέ το! Μία γυναίκα η οποία δεν έχει ίχνος φυσικότητας πάνω της, μάλλον δεν έχει και μεγάλη τύχη. Ας είμαστε ειλικρινείς: Κανένας άντρας δε θέλει να βγει μαζί σου, κι εσύ αντί να τον κοιτάς στα μάτια και να του χαμογελάς, να τσεκάρεις μονίμως το κραγιόν σου, τη γραμμή eye liner και να τον ρωτάς αν έπεσε η μπούκλα σου! Δεν ξέρει καν τι σημαίνει αυτό βρε κοπελιά. Συμβουλή δια στόματος αντρών: Όταν βγαίνεις μαζί τους, να είσαι σέξι αλλά όχι στημένη. Μπορείς να βγεις με το πιο απλό χτένισμα και μακιγιάζ και απλά να τονίσεις το δυνατό σου σημείο-στήθος, οπίσθια, πόδια-; Βασικά μας είναι αδιάφορο αν μπορείς. Κάντο!

4. H αργοπορία: Δεν είναι χαριτωμένο και δεν είναι γλυκούλικο. Όταν λες στον άλλο, ότι θα είσαι έτοιμη σε 20 λεπτά, θα πρέπει να είσαι έτοιμη σε 20, μη σου πούμε σε 18! Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, για έναν άντρα από το να τον στήνουν, βασικά και για κάθε άνθρωπο. Θες κορίτσι μου να ετοιμαστείς δύο ολόκληρες ώρες; Ετοιμάσου! Απλά ενημέρωσέ τον, να ξέρει και να κανονίσει κι εκείνος τις υποχρεώσεις του. Δεν είναι ανάγκη να χαραμίσει τόσες ώρες από τη ζωή του για να σε περιμένει. Ποια νομίζεις πως είσαι anyway;

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: queen.gr

Ροή Ειδήσεων