• Αναζήτηση

Κατήγγειλαν ότι τους κρατούσε ο ξάδελφός τους αιχμάλωτους για μήνες!

Μετά από καταγγελία στην αστυνομία άρχισε να ξετυλίγεται το «κουβάρι» σε μία απίστευτη υπόθεση στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Ενας 58χρονος δημοτικός υπάλληλος φέρεται να κρατούσε αιχμαλώτους δύο ξαδέλφια του στο σπίτι του, από τον Ιούλιο, αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά με απειλές.

Ενας 47χρονος κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο 58χρονος ξάδελφός του κρατούσε τον ίδιο και την αδελφή του φυλακισμένους στο σπίτι του, για περίπου 8 μήνες. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι και συνέλαβαν τον δημοτικό υπάλληλο.

Ο 58χρονος φέρεται να κρατούσε εκεί τα δύο ξαδέλφια του από τα τέλη του 2017. Μάλιστα, τους έδενε τα χέρια με χειροπέδες και τα πόδια με καλώδια, τις ώρες που έλειπε στη δουλειά του, προκειμένου να μην δραπετεύσουν. Αυτό το διάστημα, ο άνδρας φέρεται να πήγαινε σε τράπεζες με τον 47χρονο «αιχμάλωτο» ξάδελφό του και να τον ανάγκαζε με απειλές να κάνει μεταφορά χρημάτων στον δικό του λογαριασμό, ή σε εκείνον της 23χρονης κόρης του, που φέρεται να εμπλέκεται επίσης στην υπόθεση.

Εως τώρα τους είχε αποσπάσει 63.000 ευρώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΣΚΑΪ, απειλώντας ότι θα βλάψει την αδελφή των δύο «αιχμαλώτων» του. Η αστυνομία κάνει έρευνα για αυτή την περίεργη υπόθεση, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

Ροή Ειδήσεων