• Αναζήτηση

7 συνήθειες των πολύ ελκυστικών ανθρώπων

Ο νόμος της έλξης είναι ο εξής: Δεν προσελκύετε αυτό που θέλετε. Προσελκύετε αυτό που είστε. – Δρ. Γουέιν Ντάιερ

Είναι συνηθισμένο να δίνουμε έμφαση σε ορισμένα πράγματα, όπως η ευφυΐα, η εμφάνιση και το χιούμορ και υπάρχει λόγος για αυτό. Οι άνθρωποι είμαστε προγραμματισμένοι να ψάχνουμε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στους άλλους, όταν πρόκειται να τους βάλουμε στην ζωή μας.

Αλλά οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να καθορίσουμε τι κάνει κάποιον ελκυστικό. Οι περισσότεροι “απλά ξέρουμε.” Άλλοι το λένε ένστικτο και άλλοι διαίσθηση, αλλά ξέρουμε πότε το αισθανόμαστε. Η έλξη είναι ένα σύνθετο και και ευρύ πράγμα. Μπορεί να είναι προσωπική ή πλατωνική. Σωματική ή συναισθηματική. Ορθολογική ή συναισθηματική.

Μερικοί από εμάς ελκυόμαστε από ανθρώπους που στο τέλος μας πληγώνουν. Κάποιοι άλλοι ελκυόμαστε από ανθρώπους που μιμούνται τις αξίες, τις φιλοδοξίες και τον σκοπό μας.

Εκτός από τις ατομικιστικές τάσεις, υπάρχουν συγκεκριμένες συμπεριφορές που τείνουν να προσελκύουν τους ανθρώπους παρά να τους απωθούν. Οι περισσότεροι θα συμφωνούσαν, ότι περνώντας την ώρα τους με έναν άνθρωπο αρνητικό και απαισιόδοξο θα ήταν δύσκολο. Τέτοιες συμπεριφορές είναι απωθητικές.

Από την άλλη μεριά, εκτιμάμε τους ανθρώπους που δείχνουν γνήσιο ενδιαφέρον για την ζωή μας και είναι θετικοί και αισιόδοξοι.

Δείτε παρακάτω 7 συνήθειες των εξαιρετικά ελκυστικών ανθρώπων:

1. Αίσθηση του χιούμορ

Η ζωή μπορεί να γίνει πολύ δύσκολη, αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλές προκλήσεις, που δοκιμάζουν τις αντοχές ακόμα και των πιο δυνατών. Οπότε, η ικανότητα να γελάμε και να χαλαρώνουμε μια στο τόσο είναι πολύ σημαντική. Αυτό το γέλιο μπορεί να κατευθύνεται στον εαυτό μας ή τους άλλους, αρκεί να είναι καλοπροαίρετο. Και φυσικά, μια καλή αίσθηση του χιούμορ είναι πολύ ελκυστική. Γιατί ποιος θέλει να είναι γύρω από στρυφνούς ανθρώπους συνέχεια;

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: fanpage.gr

Ροή Ειδήσεων