• Αναζήτηση

Οπαδός πέταξε κάδο σκουπιδιών σε ποδοσφαιριστή σε τοπικό πρωτάθλημα! (photo)

Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ο χθεσινός εξ αναβολής αγώνας της 19ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας. Διεκόπη κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους (στο 19′), σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο φύλλο αγώνα, ο διαιτητής Χρ. Κούλης.

Αρχικά, φίλαθλος του Ιφίτου έβρισε παίκτη του Αετού με το Νο 5 στην πλάτη, ο οποίος ήταν κοντά στο σύρμα για να εκτελέσει ένα πλάγιο άουτ. Ακούγοντας, όμως, ο εν λόγω παίκτης τη βρισιά, γύρισε και έφτυσε τον φίλαθλο, με αποτέλεσμα εκείνος να «εκραγεί» και να πετάξει εναντίον του παίκτη ένα βαρύ αντικείμενο που βρήκε μπροστά του και συγκεκριμένα έναν κάδο σκουπιδιών.

Το αντικείμενο πέτυχε έναν εκ των παικτών του Αετού Κέντρου, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, και συγκεκριμένα τον αρχηγό της ομάδας με το Νο 3, τον 22χρονο Κόντη, τραυματίζοντας τον ελαφρά στο κεφάλι. Ταυτόχρονα, ξέσπασαν και ευρύτερες συμπλοκές φιλάθλων των δυο ομάδων, καθώς και παικτών. Μετά από όλα αυτά, ο παρατηρητής του αγώνα κάλεσε Αστυνομία και αργότερα έφτασαν στο γήπεδο δύο περιπολικά. Όμως, το ματς δεν συνεχίστηκε…

rtc74ker

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbeast.gr

Ροή Ειδήσεων