• Αναζήτηση

Έφτασε η κρίσιμη ώρα για το MEGA!

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του MEGA μετά την επιστολή που απέστειλε την περασμένη εβδομάδα ο ΣΚΑΪ στο ΕΣΡ και με την οποία ζητάει να μη συνεχίσει τη λειτουργία του ο σταθμός για λόγους αθέμιτου ανταγωνισμού.
Σήμερα λήγει η προθεσμία που έδωσε το ΕΣΡ στο MEGA προκειμένου να καταθέσει υπόμνημα με τις θέσεις του για να αποφύγει το «μαύρο», ενώ τα μέλη του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου θα συνεδριάσουν την αύριο για να αποφασίσουν αν θα δεχτούν να συνεχίσει να λειτουργεί ως θεματικό ή αν θα δώσουν εντολή στην Digea να ρίξει το σήμα.

Το ΕΣΡ περιμένει απαντήσεις από το αυριανό υπόμνημα του MEGA. Ενα υπόμνημα το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα αφορά λεπτομέρειες ενός νέου επιχειρησιακού σχεδίου για θεματικό κανάλι, αλλά μια σειρά νομικών επιχειρημάτων που θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι ο σταθμός θα πρέπει να μείνει ανοιχτός πατώντας κυρίως πάνω στον όρο «ενεστώσα κατάσταση».
Δηλαδή την κατάσταση στην οποία βρισκόταν κατά την προκήρυξη του διαγωνισμού και η οποία δεν συνιστά ενημερωτική φυσιογνωμία, καθώς αυτή έχει καταργηθεί εδώ και χρόνια.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: usay.gr

Ροή Ειδήσεων