• Αναζήτηση

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 3-0. Συνεχίζει την ανοδική πορεία

Την ανοδική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών συνεχίζει η Εράνη Φιλιατρών που νίκησε εντός έδρας με 3-0 τον Εθνικό Μελιγαλά και ανέβηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Τοπικής.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10′ όταν ο Δημητρακόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον Κανελλόπουλο και ο Βλαχόπουλος από τα 11 βήματα έκανε το 1-0.

Στο 17’ ο Μακρής που ήταν τελευταίος παίκτης ανέτρεψε έξω από την περιοχή τον Δημητρακόπουλο και ο κ. Κουτσαναστάσης απέβαλε τον αμυντικό του Εθνικού με απευθείας κόκκινη.

Στο 24’ ο Βλαχόπουλος με κάθετη πάσα βρήκε τον Παπαγεωργίου που με πλασέ έγραψε το 2-0.

Στο 80’ το πλασέ του Μουρούσια απέκρουσε λίγο πριν τη γραμμή ο Αλεβίζος. Στο 83’ ο Πέππας με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το τελικό 3-0.

Διαιτητής ήταν ο Κουτσαναστάσης, με βοηθούς τους Τζεμαλάι και Καυκάς.

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Μπουρδέκας, Αλεβίζος, Φουντάς, Νικολακόπουλος (75’ Φ. Γιαννακόπουλος), Παπαδήμος (46’ Οικονομόπουλος), Πέππας, Παπαγεωργίου, Χρονόπουλος (60’ Μεϊντάνης), Δημητρακόπουλος (66’ Σταματόπουλος), Βλαχόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Λίβας, Θανόπουλος, Μακρής, Καννελόπουλος, Πάσχο (65’ Μουρούσιας), Παπαδόπουλος, Καρατζούλιας, Χότζα, Σαραντόπουλος, Λάγιος (85’ Ρουμελιώτης), Διακουμάκος (55’ Σεμούρη).

Ροή Ειδήσεων