• Αναζήτηση

Superleague: Το πρόγραμμα για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μέχρι τον… τίτλο!

Μετά και την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, όλα δείχνουν πως ο φετινός τίτλος θα κριθεί ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Το πρόγραμμα των αγωνιστικών που απομένουν για τις δυο ομάδες.

6 αγωνιστικές μένουν πλέον για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή της Superleague και μετά από τα αποτελέσματα της 24ης «στροφής» τα πράγματα έδειξαν να… ξεκαθαρίζουν.

Η ΑΕΚ ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 2 βαθμούς περισσότερους από τον ΠΑΟΚ. 7 βαθμούς πίσω από την Ένωση βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός, που απ’ ότι φαίνεται, μάλλον… αποχαιρετά τν φετινό τίτλο.

Με την τύχη του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός να κρίνεται στα πειθαρχικά όργανα και τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν αν τελικά θα τους αφαιρεθούν οριστικά οι τρεις βαθμοί για τα επεισόδια στο ντέρμπι με την Ένωση, η κατάσταση έχει ως εξής…

Οι δυο «δικέφαλοι» θα είναι αυτοί που θα παλέψουν –κατά τα φαινόμενα- μέχρι τέλους για τον φετινό τίτλο. Μάλιστα, την προσεχή αγωνιστική οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται την Ένωση, σε ένα ντέρμπι που δεν αποκλείεται να γίνει κεκλεισμένων των θυρών και να κρίνει… πολλά!

Στις 6 αγωνιστικές που απομένουν, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν να δώσουν 4 εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ ο «δικέφαλος του Βορρά» 2. Και οι δυο ομάδες, έχουν να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκός (εντός έδρας η Ένωση, εκτός οι Θεσσαλονικείς), ο οποίος -μετά και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό- έδειξε και πάλι πως είναι… υπολογίσιμη δύναμη.

Οι αγώνες που μένουν για την ΑΕΚ

25η αγωνιστική ΑΕΚ ΠΑΟΚ

26η αγωνιστική ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

27η αγωνιστική Πλατανιάς – ΑΕΚ

28η αγωνιστική ΑΕΚ – Λεβαδειακός

29η αγωνιστική ΑΟΚ – ΑΕΚ

30η αγωνιστική Απόλλων Σμ. – ΑΕΚ

Οι αγώνες που μένουν για τον ΠΑΟΚ

25η αγωνιστική ΑΕΚ ΠΑΟΚ

26η αγωνιστική Ατρόμητος – ΠΑΟΚ

27η αγωνιστική ΠΑΟΚ – Πανιώνιος

28η αγωνιστική ΠΑΟΚ – Ξάνθη

29η αγωνιστική Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

30η αγωνιστική ΠΑΟΚ – Πλατανιάς

Πηγή: newsit.gr

Ροή Ειδήσεων