• Αναζήτηση

«Πέταξε» ο Ατρόμητος! Δεν χάνεται η… Ευρώπη

Ο Ατρόμητος νίκησε τη Ξάνθη με 1-0 στο Περιστέρι, απομακρύνθηκε 14 βαθμούς από τους Ακρίτες και πλέον η 4η θέση της βαθμολογίας δεν χάνεται.

Το γκολ του Ντιγκινί “λύγισε” τη Ξάνθη μέσα στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 των Ακριτών και έπιασε τον Ολυμπιακό -που παίζει με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή- στους 46 βαθμούς.

Το παιχνίδι…

Ο Ατρόμητος εμφανίστηκε στα πρώτα λεπτά να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά να είναι.. φλύαρος, αφού δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να διασπάσει την καλοστημένη άμυνα της Ξάνθης, που είχε μια καλή στιγμή στο 11 με το σουτ του Τριάδη.

Οι Περιστεριώτες ανέβασαν… στροφές και στο 17′ έφτασαν στο 1-0. Ο Ουάρντα άνοιξε στον Βασιλακάκη, ο οποίος έστρωσε πίσω του στον Κιβρακίδη και αυτός με εξαιρετική σέντρα έδωσε… έτοιμο γκολ στον Ντάουντα, που σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά.

Η Ξάνθη προσπάθησε να “απαντήσει” άμεσα, αλλά έχασε απίστευτη ευκαιρία στο 23′. Ο Γέντρισεκ πέρασε τον αντίπαλο του και προ του Γιαννιώτη έδωσε στον Μπρίτο ο οποίος από το πέναλτι σε κενή εστία μπόρεσε και έστειλε την μπάλα άουτ. Το ματς συνεχίστηκε σε πολύ καλό ρυθμό, με τους Ακρίτες να παρουσιάζουν ανταγωνιστικό πρόσωπο, με τον Γέντρισεκ να προκαλεί πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με μια αναγκαστική αλλαγή, με τον Κάναντι να περνάει τον Μάντσον στη θέση του τραυματία Βασιλακάκη. Οι Περιστεριώτες έχασαν μοναδική ευκαιρία στο 61′ να “κλειδώσουν” τη νίκη. Ο Ούμπιδες εκτέλεσε ένα αμφισβητούμενο φάουλ από τα δεξιά και ο Καρασαλίδης -μόνος του στο δεύτερο δοκάρι- με κεφαλιά από απόσταση… αναπνοής κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ. Εκτός δικτύων βρέθηκε η μπάλα και στο 68′, από την κεφαλιά – ψαράκι του Ούμπιδες.

Η.. μάχη για το γκολ της νίκης κορυφώθηκε, οι δυο ομάδες συνέχισαν να παίζουν επιθετικά και η Ξάνθη έχασε μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε (90′) να πάρει το βαθμό. Μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μεχία, ο Λουσέρο βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι αλλά έκανε κάκιστο τελείωμα και έστειλε την μπάλα παράλληλα με την εστία!

Πηγή: newsit.gr

Ροή Ειδήσεων