• Αναζήτηση

Πώς να έχεις καλές σχέσεις με την πεθερά σου!

Καμιά φορά εσύ μπορεί να έχεις όλη την καλή διάθεση να γνωρίσεις επιτέλους την πεθερά αλλά εκείνη για κάποιο λόγο δεν μπορεί να σε συμπαθήσει με τίποτα. Αν η σχέση σου δεν είναι σοβαρή είσαι τυχερή γιατί πολύ απλά θα φροντίσεις να μην ξαναβρεθείτε στον ίδιο χώρο. Αν όμως είσαι σε μια σοβαρή σχέση σίγουρα θα ξαναβρεθείτε άρα πρέπει και να συνυπάρχετε. Πώς θα γίνει αυτό; Διάβασε παρακάτω τις καλύτερες συμβουλές.

Να είσαι πάντα ευγενική

Η ευγένεια νικάει τα πάντα! Μπορεί και πάλι να μην σε συμπαθήσει, όσο ευγενική και να είσαι αλλά τουλάχιστον σε έναν τσακωμό εσύ θα έχεις το πάνω χέρι και δεν θα χάσεις το δίκιο σου.

Ρώτησέ την διάφορα

Σε όλους αρέσει είτε να μιλούν για τον εαυτό τους είτε να νιώθουν χρήσιμοι. Όταν εσύ θα την ρωτάς για την ζωή της ή μια συμβουλή εκείνη θα νιώσει αμέσως πως ενδιαφέρεσαι για εκείνη ή πως την εμπιστεύεσαι.

Κάνε αστειάκια

Πάντα είναι ευχάριστο να είσαι με κάποιον που έχει καλό χιούμορ. Τα αστεία ελαφρύνουν την ατμόσφαιρα αλλά προσοχή μην το παρακάνεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις που είναι τα όρια του καθενός.

Κάνε κομπλιμέντα

Βρες τι είναι αυτό που σου αρέσει πάνω της ή στον χαρακτήρα της και πες της το. Μην υπερβάλλεις όμως γιατί μπορεί να νομίζει πως δεν τα εννοείς.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: followme.gr

Ροή Ειδήσεων