• Αναζήτηση

ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 3-0. «Αγκάλιασε» την παραμονή

Μια σπουδαία νίκη πανηγύρισε η ομάδα του Α.Ο. Φυτειάς, το μεσημέρι της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό Ανάληψης, κάνοντας άλμα παραμονής στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια έφτασαν στη νίκη. Στην αντίπερα όχθη, οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν σε κακή αγωνιστική μέρα και δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί στο σημερινό παιχνίδι, χάνοντας έδαφος στη μάχη της ανόδου καθώς ο Παπαφλέσσας Χώρας μείωσε τη διαφορά στον 1 βαθμό.

Στα αγωνιστικά, παρά την ανωτερότητα των γηπεδούχων το σκορ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ήταν 0-0.

Οι παίκτες της Φυτειάς μπήκαν ακόμα πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 53΄κέρδισαν πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Toderica αλλά ο Καραμπάτος έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε.

Στο 55′ ήρθε η εξιλέωση για τον Toderica, όταν μετά από καταπληκτική μπαλιά του Ζωγόπουλου, έκανε την κεφαλιά στα όρια της περιοχής και νίκησε τον Καραμπάτο στην αριστερή του γωνία για το 1-0.

Στο 60′ ο Φουκής νίκησε στο τετ α τετ τον Καραμπάτο και πέτυχε το 2-0, για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα της νίκης ο Τσέρτος στο 90ο λεπτό.

Πολύ καλή η διαιτησία του Σκόρδου, ο οποίος είχε βοηθούς τους Μιχαλόπουλο και Σταύρου.

Α.Ο.ΦΥΤΕΙΑΣ: Μάρκου, Ταβουλαρέας, Καπακλής, Ζωγόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Σκριβάνος (85΄Τσάκωνας), Κωστέας (90΄Σαμιώτης), Μπάλλας, Τσέρτος, Φουκής (76΄ Παπαδέας), Toderica.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Καραμπάτος, Παναγιωτόπουλος, Σωτηριάδης, Ζερβάκος, Ιωάννου, Παναγιωτόπουλος (75΄ Θεοδωρακόπουλος Κ.), Θεοδωρακόπουλος Α., Μουτσούλας (28΄Βλαχάκης λ.τ), Μιχαλόπουλος (64΄Δημητρόπουλος), Παπαβασιλόπουλος, Αβιζιώτης (63΄Πράττης).

kaisarizein.blogspot.gr

Ροή Ειδήσεων