• Αναζήτηση

Εύκολα ο Αστέρας Αμαλιάδας!

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Αστέρας Αμαλιάδας επικράτησε με 3-0 επί του Λεωνιδίου στο ματς της 16ης αγωνιστικής για τον 5ο όμιλο.

Οι «βυσσινόλευκοι» με το ματς του πρωτοπόρου Αστέρα Βλαχιώτη να έχει ολοκληρωθεί νωρίτερα χρονικά, κι αφού ήξεραν πως η διαφορά τους των τριών βαθμών, δεν θα άλλαζε αυτή την αγωνιστική, έκαναν κυρίως συντήρηση δυνάμεων. Αφού πλέον όλα θα κριθούν στην κρίσιμη συνέχεια και στην αγωνιώδη τελική ευθεία, όπου μεταξύ άλλων θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο σε ματς στην Αμαλιάδα (και αν κερδίσει στο ματς αυτό και μάλιστα υπερκαλύψει και τη διαφορά των δυο τερμάτων του 2-0 που έχει χάσει στον α’ γύρο, τότε παίρνει αυτός την πρώτη θέση, ακόμα και μόνο με αυτό).

Στο παιχνίδι, από νωρίς ο Αστέρας πήρε τα ηνία και στο 7′, από σέντρα του Παγώνη και κεφαλιά του Μαρουκάκη, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 12′ ο Κέρι έβγαλε έξοχη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Μπουντόπουλο, ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή αποφεύγοντας έναν αμυντικό και με πλασέ έκανε το 1-0 (φωτό). Στο 20′ από ασίστ του Μπουντόπουλου ο Μαρουκάκης είχε μονοκόμματο σουτ, λίγο άουτ. Ενώ στο 31′ ο Άλμπερτ Ν’ Γκουέμ με ωραίο δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.

Στο 40′ ο Λόρι Κέρι ανατράπηκε και κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά έπεσε και μπλόκαρε ο Κώστας Γιαννούσης. Στην πρώτη άστοχη εκτέλεση του παίκτη στο τρέχον πρωτάθλημα, μετά από έξι εύστοχα στα προηγούμενα ματς.

Στην επανάληψη και στο 47′ ο Ντιέγκο Τόρες είχε σουτ από το ύψος της περιοχής όπου η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 62’και στο 68′ ο Κέρι είχε απευθείας φάουλ και καλό σουτ, αντίστοιχα, τα οποία πέρασαν άουτ. Ο ίδιος παίκτης στο 71′, είχε κεφαλιά από σέντρα του Παγώνη λίγο άουτ. Τελικά, ο πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος, έφτασε στο… πολυπόθητο γκολ στο ματς αυτό, στο 75′ μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια και αφού απέφυγε όσους βρήκε μπροστά του, έκανε το πλασέ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γράψει το 3-0. Που έμεινε τελικό αφού στο 84′ από μια καραμπόλα η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Λεωνιδίου, ενώ στο 86′ σουτ από τον Κυριάκο έφυγε άουτ.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας: Λέτσο, Μπουντόπουλος (55′ Μπαρμπαρούσης), Παπαδόπουλος, Ρόβας, Αρβανίτης, Ν’ Γκουέμ, Παγώνης (76′ Κυριάκος), Μπανούσης, Μαρουκάκης, Κέρι (85′ Μηνάς), Τόρες (80′ Μπουτσικάκης)

Λεωνίδιο: Κ. Γιαννούσης, Λάτσης, Βρετάκης, Κατσικαδάς (46′ Βερβεσός), Μπούρας, Σ. Γιαννούσης, Χιώτης, Μπαϊρακτάρι, Κύριος (72′ Πορφύρης), Δολιανίτης (76′ Λάλας), Μπακάλης

Πηγή: iliaoikonomia

Ροή Ειδήσεων