• Αναζήτηση

Σπουδαίο τρίποντο ο Παναρκαδικός!

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Παναρκαδικός, ο οποίος επιβλήθηκε του Πανηλειακού με 2-0.

Παρότι ο Πανηλειακός ξεκίνησε πιο δυνατά έχοντας δοκάρι στο 2ο λεπτό με τον Χατζηστάμου, ο Παναρκαδικός κατάφερε να προηγηθεί στο 8’ όταν ο Νάτσης με εξαιρετική κάθετη μπαλιά βρήκε τον Ευαγγέλου που μπήκε ως κρυφός φορ στην αντίπαλη περιοχή κάνοντας το 1-0.

Το παιχνίδι στην συνέχεια δεν είχε καλό ρυθμό με τον Παναρκαδικό να ελέγχει τον αγώνα και να αφήνει τους Πυργιώτες να του δημιουργήσουν ευκαιρίες. Στο 65’ ο Τζόρτζ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα καθώς δύο λεπτά νωρίτερα είχε περάσει σαν αλλαγή πέτυχε με ωραίο διαγώνιο σου το τελικό 2-0 με τον Πανηλειακό να έχει και δεύτερο δοκάρι στο 86’ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σωτηρόπουλου.

Να σημειωθεί ότι οι πράσινοι αγωνίστηκαν στα τελευταία λεπτά με παίχτη λιγότερο καθώς ο σκόρερ του πρώτου τέρματος Ηλίας Ευαγγέλου δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης στο 85’.

Παναρκαδικός: Χότζις, Άσσεν, Μπούτας, Νάνος, Μπαξεβάνος, Νάτσης, Κυριακόπουλος, Ν. Λυμπερόπουλος (63′ Ομπόσου), Γιουκούδης, Καδάς (46′ Δ. Λυμπερόπουλος), Ευαγγέλου

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Κολόκας, Σούλης, Νικολόπουλος, Σέχου, Χατζηστάμου, Δαβουρλής (Κ. Ασημακόπουλος), Βουργουντζής (Θαν. Ασημακόπουλος), Σωτηρόπουλος

Πηγή: arcadiaportal

Ροή Ειδήσεων