• Αναζήτηση

«Τεσσάρα» και αγκαλιά με την παραμονή ο ΠΑΟΒ!

Μια ακόμα, ιδιαίτερα σημαντική για την εξέλιξη του πρωταθλήματος νίκη πέτυχε ο ΠΑΟ Βάρδας και με τους πολύτιμους βαθμούς μετά το 4-0 επί του Παλληξουριακού σταθεροποιήθηκε για τα καλή στην κατηγορία.

Μετά από ξεκίνημα χωρίς ιδιαίτερες φάσεις στο ματς, στο 22′ ο Κωνσταντινίδης έκανε το 1-0 με πλασέ. Κι αυτό ήταν και σκορ ημιχρόνου με τους τυπικά γηπεδούχους στη Νέα Μανωλάδα που έγινε ο αγώνας (λόγω της γνωστής τις τελευταίες μέρες, κάκιστης κατάστασης του γηπέδου Βάρδας), να έχουν την εδαφική υπεροχή.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΒ δεν μπήκε πολύ καλά και οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν στο πρώτο διάστημα, χωρίς πάντως να απειλήσουν. Τελικά το δεύτερο γκολ για το “κλείδωμα” της νίκης ήρθε στο 70′ όπου ο Γούρμος έκανε το 2-0 αφού βγήκε τετ-α-τετ από κάθετη μπαλιά του Κωνσταντινίδη και πλάσαρε εύστοχα. Αργότερα το ματς άνοιξε και οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Έτσι, στο 79′ ο νεοεισελθών Καλογερόπουλος έκανε το 3-0 με σουτ και στο 81′ ο Ντόμας το 4-0 σκορ που ήταν και το τελικό.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟ Βάρδας: Καπούταγλης, Π. Πολίτης, Χούσα, Δ. Νικολόπουλος, Δημητρίου, Ανδριέλος, Θ. Νικολόπουλος (80′ Καρούτης), Ντόμας, Γούρμος (77′ Καλογερόπουλος), Κωνσταντινίδης (85′ Πρίφτης), Γ. Πολίτης (85′ Παλιάτσας)

Παλληξουριακός: Σκαμαντζούρας, Χασάι (85′ Καπάτος), Ζάβαλης, Ζερβός, Καράι (85′ Μπαλάσκας), Λυκούδης, Κόμητας, Στ. Βαλεντής (58′ λ.τρ. Πολλάκης), Μπράτι (87′ Α. Βαλεντής), Ηλ. Αντωνάτος, Αραβαντινός

Πηγή: iliaoikonomia

Ροή Ειδήσεων