• Αναζήτηση

Χώρισες και κάνεις το ένα λάθος μετά το άλλο;

Όλοι μας προφανώς έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση και καταλαβαίνετε πολύ καλά τι εννοώ, μην κάνετε τους ανήξερους τώρα!

Τα «Όχι εγώ, ένας φίλος μου» είναι μια φράση που μπορεί να περιγράψει όλα τα παρακάτω λάθη που δεν έχω κάνει εγώ άρα δεν είναι προσωπικές εμπειρίες.

Εντάξει, μερικά όντως τα έχουν κάνουν φίλοι μου και κάποια άλλα ίσως τα έχω σκεφτεί εγώ και τα έχω αποφύγει ή έχω πέσει μέσα σε αυτά. Ξέρω, όμως, ότι δεν πρέπει να τα κάνεις γιατί δεν βγάζουν πουθενά.

παρακάτω…

Λάθος 1ο: Το μεθυσμένο μήνυμα

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να πίνεις ένα ποτό για να ηρεμήσεις, να διασκεδάσεις και άλλα τέτοια. ΑΛΛΆ! Να ξέρεις ότι όταν πιεις το «παραπάνω ποτό», ένας άλλος εαυτός θα ξυπνήσει και θα πάρει το κινητό σου και θα του στείλει μήνυμα. Γι’αυτό ή εξαφάνισε τον αριθμό του από το κινητό σου ή κόψε το ποτό. Ή άσε το κινητό σου σπίτι πριν βγεις, όπως έκανε πρόσφατα μια φίλη μου πριν πάει στον Μαζώ. Σοφή κίνηση.

Λάθος 2ο: Θυμάσαι τον πιο πρώην σου
Πριν χωρίσεις, τα είχες και με έναν άλλον που επίσης χωρίσατε. Σωστά; Ε, αυτόν τον πιο πρώην μην τον θυμηθείς τώρα. Είναι εύκολο να του στείλεις μήνυμα, είναι αναζωογονητικό ίσως, αλλά πρόσεχε λίγο μην πληγώσεις αυτόν επειδή εσένα σε πλήγωσε ένας άλλος. Δεν φταίει σε κάτι ο γλυκούλης. Οπότε καλύτερα, αν το σεξ με άλλον μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τον χωρισμό, μην πας στα παλιά, στα εύκολα. Βρες κάποιον καινούργιο, φλέρταρε σε ένα bar.

Λάθος 3ο: Να κάνεις παρέα με τους φίλους του πρώην σου
Αν ο συνδετικός σου κρίκος με κάποιους ανθρώπους ήταν ο πρώην σου, δεν έχει κανένα νόημα να τους προσεγγίσεις ξανά, τώρα που χωρίσατε, θέλοντας να σε συμπαθήσουν και να πουν ένα καλό λόγο στον πρώην. Ή ακόμα χειρότερα, είναι τραγικό να κάνεις παρέα μαζί τους πιστεύοντας πως κάποια στιγμή θα τον συναντήσεις κι αυτόν τυχαία. Γιατί αν τον συναντήσεις τυχαία και δε θέλει να σε δει, τελικά θα πληγωθείς περισσότερο γιατί θα το καταλάβεις στη μούρη του. Ή, ακόμα χειρότερα, στη συμπεριφορά του. Άρα, εσύ τους φίλους σου, αυτός τους φίλους του.

Συνέχεια άρθρου εδώ
Πηγή: anonymoigr.blogspot.com

Ροή Ειδήσεων