• Αναζήτηση

Δεν έκανε «στάση» ο ΠΑΟΚ! Και τώρα… ο Ολυμπιακός

Η Λαμία έβγαλε πάθος, ενέργεια και στο καλύτερο της παιχνίδι στην Superleague κατάφερε να βάλει.. δύσκολα στον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς όμως ήταν αποφασισμένοι να μην αφήσουν βαθμούς εκτός έδρας και μέσα σε πέντε λεπτά έφτασαν στη νίκη με 2-0, αποτέλεσμα που τους διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο “δικέφαλος του Βορρά” υποδέχεται στην επόμενη “στροφή” του πρωταθλήματος τον Ολυμπιακό.

Άφησε τους αντιπάλους του για 55′ λεπτά να ελπίζουν πως θα γκελάρει. Ο ΠΑΟΚ όμως είναι αποφασισμένος να δώσει μέχρι.. τέλους τη… μάχη του για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, δεν τους έκανε τη χάρη και έφτασε στη νίκη επί της Λαμίας (2-0) μέσα στο Δ.Α.Κ.Λ..

Η ομάδα του Λουτσέσκου έφτασε έτσι τους 52 βαθμούς, πέντε περισσότερους από την δεύτερη ΑΕΚ, που υποδέχεται την Κυριακή τη Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Τρία ακόμα εκτός έδρας παιχνίδια έχουν οι Θεσσαλονικείς στις υπόλοιπες οκτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Άξιο αναφοράς, πως ο “δικέφαλος του Βορρά” υποδέχεται στην επόμενη “στροφή” τον Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι…

Η πολύ καλή λειτουργία της Λαμίας σε όλες τις γραμμές έβαλε.. δύσκολα στον ΠΑΟΚ με το ξεκίνημα του αγώνα. Οι Θεσσαλονικείς δεν βρήκαν κενούς χώρους, ενώ στην άμυνα είχαν τα… προβληματάκια τους.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

PAOK FC / ΠAOK

✔@PAOK_FC

Χωρίς φάσεις τα πρώτα λεπτά της αναμέτρηση #LAMPAOK #SuperLeague

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

Οι γηπεδούχοι ήταν ανταγωνιστικοί (πολύ κινητικός ο Βάντερσον), ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να αναπτυχθεί από τον άξονα αφού πιέστηκε σωστά. Στο 23 είχαμε ο΄μως την πρώτη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του ματς, η οποία ήρθε από τους Θεσσαλονικείς με… δόση τύχης. Ο Πέλκας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κρέσπο δεν κατάφερε να πάρει την κεφαλιά, η μπάλα όμως χτυπήσει στο σώμα του Βαρέκαι και πήρε πορεία προς τα δίχτυα. Εκεί όμως ήταν ο Παπαδόπουλος για να διώξει ενστικτωδώς σε κόρνερ.

Η νέα απόκρουση του Παπαδόπουλου σε σουτ του Μακ (29′) ήταν η τελευταία καλή στιγμή του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο. Μέχρι την ανάπαυλα, η Λαμία αμύνθηκε έξυπνα και σωστά, προκαλώντας σιγά σιγά αρκετά νεύρα στους φιλοξενούμενους.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη της επανάληψης, δίνοντας κάτι σαν όρκο νίκης. Πέλκας και Μπίσεσβαρ ανέβασαν… στροφές, ενώ ο Πρίγιοβιτς πήρε περισσότερες πάσες. Οι Θεσσαλονικείς πίεσαν και τελικά μέσα σε πέντε λεπτά “καθάρισαν” το παιχνίδι.

Στο 56′ και μετά από μία όμορφη συνεργασία των παικτών ήρθε το 0-1. Ο Μακ έκανε τη σέντρα απ’ τα δεξιά, ο Μαουρίτσιο μέσα στην περιοχή πάσαρε στον Μπίσεσβαρ, εκείνος έκανε αμέσως το γύρισμα και ο Πέλκας με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! Στο 61′ ο Μακ έβγαλε νέα σέντρα και ο Μαουρίτσιο με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι έκανε το 0-2.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

PAOK FC / ΠAOK

✔@PAOK_FC

#Pelkas και #Mauricio πανηγυρίζουν τα τέρματά του #LAMPAOK #SuperLeague

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

Ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε πολύ εύκολα την πρωτοπορία στο σκορ, οι κινήσεις του Τεννέ δεν έκαναν πιο ανταγωνιστική τη Λαμία, κι έτσι οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στην έκτη εκτός έδρας νίκη τους στην Superleague. Οι γηπεδούχοι “έκλεισαν” αυτό το ματς με μια απίστευτη χαμένη ευκαιρία (90+3). Ο Πασχαλάκης έκανε μεγάλη επέμβαση σε προβολή του… Μαουρίτσιο και στη συνέχεια ο Άστσεριτς -με κενή την εστία- δεν κατάφερε να βρει στόχο σε κοντινή κεφαλιά.

Πηγή: newsit.gr

Ροή Ειδήσεων