• Αναζήτηση

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Δύο παρατάξεις θα διεκδικήσουν την Ένωση!

Εκεί που φαινόταν ότι μόνο ο Τάκης Βασιλόπουλος θα κατέβει υποψήφιος για τις εκλογές στην ΕΠΣ Μεσσηνίας, τελικά προέκυψε δεύτερος αντίπαλος.

Στην άλλη λοιπόν παράταξη επικεφαλής θα είναι ο Βασίλης Σπηλιώτης ή ο Ηλίας Αλεξανδρόπουλος.

Χθες ήταν η τελευταία ημέρα για τις καταθέσεις υποψηφιοτήτων και έτσι το μόνο που απομένει είναι έγκριση του διοικητικού συμβουλίου.

Η λίστα με τα ονόματα

Στην παράταξη του κ. Βασιλόπουλου συμμετέχουν οι Γιώργος Ψυχογιάννης, Γιώργος Μπιστικέας, Διονύσης Γεωργιόπουλος, Αλέκος Διονυσόπουλος, Γιώργος Χουλιάρας, Παναγιώτης Πρεζεράκος, Γιώργος Γαϊτάνης, Παναγιώτης Νινιός, Χρήστος Κορομηλάς, Βασίλης Φωτεινάκης και Μανώλης Κατρής. Υποψήφια αναπληρωματικά μέλη είναι οι: Ντούλης, Διακουμόπουλος και Παυλόπουλος.

Στην παράταξη του κ. Σπηλιώτη και του κ. Αλεξανδρόπουλου συμμετέχουν οι: Άγγελος Γεωργιόπουλος, Νίκος Ρούτσης, Κώστας Μπούνας, Νίκος Λιόγας, Παναγιώτης Καλκαβούρας, Γιάννης Μανωλόπουλος, Διονύσης Ψαλίδας, Γιώργος Χριστόπουλος, Γιώργος Φωτεινός.

Υποψήφια αναπληρωματικά μέλη είναι οι: Βασίλης Πολίτης, Χρήστος Κουδούνης, Γιώργος Καπερώνης και Παναγιώτης Ρέκκας.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι στο νέο συμβούλιο θα είναι 11 μέλη. Εφορευτική επιτροπή θα είναι οι Τ. Σινάπης, Α. Διακουμόπουλος, Μπρισκόλας, Κουτίβας, Στεφανέας, Ψηλάκης και Καλογερόπουλος.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα στην Αίθουσα Αλέξανδρος Κουμουνδούρος.

Ροή Ειδήσεων