• Αναζήτηση

Τα Ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» του 3ημέρου της Καθαρής Δευτέρας!

Κριός
Τα Ερωτικά «Πρέπει»: Πες Ναι σε νέες γνωριμίες αν είσαι ελεύθερος και κατέκτησε ένα μεγάλο ερωτικό στόχο ανανεώνοντας την σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος! Παρασκηνιακές σχέσεις ευνοούνται!

Τα Ερωτικά «Μη»: Μετακινήσεις και ταξίδια ερωτικού χαρακτήρα, που είχες προγραμματίσει ή προέκυψαν, θέλουν την προσοχή σου, γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Μην είσαι απρόσεκτος σε μηνύματα και τηλεφωνήματα σου και μην είσαι τόσο επιπόλαια αισιόδοξος!

Ταύρος
Τα Ερωτικά «Πρέπει»: Πρέπει να εκμεταλλευτείς τα ταλαντούχα εκφραστικά σου μέσακαι να υλοποιήσεις τις ιδέες σου στον Έρωτα!Πέρασε όμορφα και διαφορετικά από το σύνηθες, ακόμα και με έναν έρωτα από το παρελθόν!
Τα Ερωτικά «Μη»: Μην εμπιστεύεσαι στον σύντροφο την διαχείριση χρημάτων και οφειλών. Μην παρασύρεσαι από παράνομα πάθη λόγω του έντονου ερωτισμού σου γιατί αργά ή γρήγορα θα «τιμωρηθείς». Μην είσαι ευκολόπιστος στις υποσχέσεις του ατόμου που σε ενδιαφέρει!

Δίδυμοι
Τα Ερωτικά «Πρέπει»: Μπορείς να περιμένεις αύξηση της αισιοδοξίας σου και οφείλεις να εκμεταλλευτείς την εύνοια σε επαφές, μηνύματα, τηλεφωνήματα. γνωριμίες και μετακινήσεις! Άρπαξε την ευκαιρία για να κάνεις ακόμα πιο γοητευτική την εικόνα σου!
Τα Ερωτικά «Μη»: Αν είσαι δεσμευμένος, μην πιστεύεις ότι σου λέει ή υπόσχεται ο σύντροφος σου, γιατί είσαι αρκετά επιρρεπής στην εξαπάτηση τώρα και επιπλέον μην παρασύρεσαι και εσύ με την σειρά σου σε ψέματα και ανεντιμότητα. Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι από το πάθος μίας νέας γνωριμίας, γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Καρκίνος
Τα Ερωτικά «Πρέπει»: Πρέπει να εκμεταλλευτείς την σεξουαλικότητα και την γοητεία που αποπνέεις! Καυτές στιγμές. ισχυρή διορατικότητα και επιθυμίες που γίνονται πραγματικότητα! Εκμεταλλεύσου την ανεπτυγμένη σου τύχη…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: youweekly.gr

Ροή Ειδήσεων