• Αναζήτηση

«Σάρωσε» τα βραβεία η Θεατρική Ομάδα «Fraction» από την Καλαμάτα! (photos & video)

Με 5 βραβεία στις «αποσκευές» τους επέστρεψαν από το Ηράκλειο Κρήτης και το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας «Fraction» από την Καλαμάτα. Ανάμεσα σε όλες τις διακρίσεις και εκείνη του 1ου Βραβείου Καλύτερης Παράστασης που αποτελεί και την κορυφαία βράβευση του θεσμού. Η Καλαματιανή ομάδα συμμετείχε στο Φεστιβάλ με την παράσταση «Επείγοντα Περιστατικά» του Αρκά σε σκηνοθεσία του Σπύρου Ρουμελιώτη.

Συγκεκριμένα η Γωγώ Μπελογιάννη απέσπασε το βραβείο ΄Β Γυναικείου Ρόλου και ο Σπύρος Ρουμελιώτης το βραβείο Ά Ανδρικού Ρόλου. Ανάμεσα στις πιο σημαντικές διακρίσεις της βραδιάς ήταν και τα βραβεία Σκηνοθεσίας και Μουσικής Επιμέλειας τα οποία επίσης απονεμήθηκαν στην Θεατρική Ομάδα «Fraction» και στο Σκηνοθέτη της παράστασης Σπύρο Ρουμελιώτη.

Η κορυφαία ωστόσο διάκριση της βραδιάς ήρθε στο τέλος αφού η Θεατρική Ομάδα «Fraction» απέσπασε το 1ο Βραβείο Καλύτερης Παράστασης.

Να σημειωθεί ότι η κριτική επιτροπή του Φεστιβάλ στελεχώθηκε από τον Κώστα Φέρρη (σκηνοθέτη της ταινίας Ρεμπέτικο- συγγραφέα), την Τζένη Καλλέργη (ηθοποιό- συγγραφέα, σύζυγο Λυκούργου Καλλέργη), την Μαρία Χανιωτάκη (σκηνογράφο, εικαστικό), την Κάλλια Αναστασάκη (καθηγήτρια πιάνου- ιδιοκτήτρια Μινωικού Ωδείου Ηρακλείου) και την Παρδαλίδου Αγγελική (ηθοποιό).

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την απονομή όλων των βραβείων:

Posted by Vasileios Mpitsonis on Sonntag, 11. Februar 2018

Ροή Ειδήσεων