• Αναζήτηση

«Κλείδωσε» για ΟΑΚΑ ο τελικός του φετινού Κυπέλλου!

Σχεδόν ταυτόχρονα με την κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, στα γραφεία της ΕΠΟ στο πάρκο Γουδή βρέθηκε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, για την προγραμματισμένη συνάντησή του με τον αρχιδιαιτητή, Βίτορ Μέλο Περέιρα, προκειμένου να συζητήσει θέματα που αφορούν την ελληνική διαιτησία.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ μετέβη και στο γραφείο του προέδρου της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένου, για έναν εθιμοτυπικό χαιρετισμό. Οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στο πάρκο εντόπισαν τον κ. Μελισσανίδη, ο οποίος δεν πραγματοποίησε επίσημες δηλώσεις, αλλά σε ένα πηγαδάκι που είχαν, τους μετέφερε ότι ο τελικός Κυπέλλου θα γίνει στο ΟΑΚΑ, όπως ακριβώς προβλέπει η προκήρυξη της διοργάνωσης, ανεξάρτητα με τις ομάδες που θα προκριθούν.

Αρχικά, φάνηκε από τις δηλώσεις του εκπροσώπου του ΠΑΟΚ στην κλήρωση, Δημοκράτη Παπαδόπουλου, να υπάρχει μια διαφωνία από πλευράς «ασπρόμαυρων» για την επιλογή του σταδίου στην Καλογρέζα, σε περίπτωση που προκριθεί η Ένωση. Τελικά, λίγο αργότερα και από πηγές της ΠΑΕ, φάνηκε να μην υπάρχει τέτοιο θέμα.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: newsbeast.gr

Ροή Ειδήσεων