• Αναζήτηση

10 φαινομενικά αθώα πράγματα που κάνεις

Καμία κοπέλα δεν θέλει να φαίνεται απελπισμένη μπροστά στους άλλους εν γνώσει της. Ειδικά όταν έχει να κάνει με την εύρεση νέου συντρόφου. Η απελπισία είναι μη κολακευτική, ξενερώνει και κλείνει πόρτες. Μπορεί να πιστεύεις πως με το ότι να προσπαθείς σκληρά να γίνεις κάτι που δεν είσαι, θα καταφέρεις εν τέλει να δημιουργήσεις καλές εντυπώσεις σε αυτόν που σε ενδιαφέρει, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι το μόνο που θα καταφέρεις, είναι να τον απωθήσεις μακριά σου.

Αυτά είναι 10 φαινομενικά αθώα πράγματα που κάνεις και φωνάζουν την απελπισία σου:

1. Στέλνεις απανωτά μηνύματα

Δεν υπάρχει άλλη κατάσταση που να φωνάζει περισσότερο από αυτή: «Είμαι απελπισμένη και περιμένω σε αναμμένα κάρβουνα μία απάντησή σου». Ο άνθρωπος δεν σου απαντάει, όχι απαραίτητα επειδή θέλει να σε αποφύγει, αλλά ίσως επειδή ασχολείται με κάτι άλλο την στιγμή που του έστειλες μήνυμα. Μην στέλνεις λοιπόν το ένα μήνυμα μετά το άλλο και φαίνεσαι απεγνωσμένη. Έλεος!

2. Ενδιαφέρεσαι υπερβολικά πολύ

Και δεν το παραδέχεσαι κιόλας. Όχι ότι κάνεις οτιδήποτε μπορεί να του τραβήξει την προσοχή, ας πούμε. Εντάξει, δεν μπορώ να πω, ούτε να συμπεριφέρεσαι σαν να μη σε ενδιαφέρει καν, αλλά ούτε και να πας στο άλλο άκρο, ενδιαφερόμενη υπερβολικά πολύ. Βρες μία μέση λύση, που να μη δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα σε κανέναν από τους δύο.

3. Του κάνεις δώρα ή ξοδεύεις πολλά χρήματα γι’ αυτόν

Είναι πολύ όμορφο να θέλει να δείξει κανείς την αγάπη και το ενδιαφέρον του για τον άλλο, με το να του αγοράσει κάτι που θα τον ευχαριστήσει, όμως όταν πρόκειται για μία σχέση που είναι ακόμη στα σκαριά, η άσκοπη σπατάλη χρημάτων είναι επιπόλαιη, εκτός κι αν πρόκειται για τα γενέθλια του ή είναι Χριστούγεννα. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να νιώθεις πως είναι κάτι που κάνεις για τον καθένα που έχει σημασία για εσένα, θα δώσει την εντύπωση πως προσπαθείς να εξαγοράσεις την στοργή του.

4. Εμφανίζεσαι συνέχεια μπροστά του

ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ! Σοβαρά τώρα, μην τον κυνηγάς τον άνθρωπο, θα σε περάσει για ψυχοπαθή και δεν θα έχει και δίκιο. Από μία στιγμή και μετά, θα πάψει να πιστεύει ότι είναι σύμπτωση το γεγονός ότι πέφτεις συνέχεια πάνω του και θα καταλάβει ότι πρόκειται για οργανωμένο έγκλημα. Το μόνο που θα καταφέρεις, θα είναι να πέσεις στα μάτια του και να φανείς απελπισμένη κι ανώριμη μαζί.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: neopolis.gr

Ροή Ειδήσεων