• Αναζήτηση

Ξεκινάει σήμερα στα Φιλιατρά το 1ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ποδοσφαίρου Γυναικών Ε/Δ!

Με την τελετή έναρξης και την παράταξη των ομάδων και των συνοδών τους ξεκίνησε χθες το 1ou Ευρωπαϊκό Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων που τα Φιλιατρά έχουν την τιμή να το φιλοξενήσουν, κάνοντας την αρχή του θεσμού.

Στην εκδήλωση μίλησε ο διευθυντής ΑΣΑΕΔ, πλοίαρχος Σπύρος Ανδριόπουλος, εκπρόσωπος υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο ταξίαρχος Παναγιώτης Γεωργοπουλος, ενώ ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσιβελας κήρυξε την έναρξη. Η τελετή ξεκίνησε με έπαρση της Σημαίας και εθνικό ύμνο και του ύμνου του CISM –του Διεθνούς Συμβουλίου Στρατιωτικού Αθλητισμού.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 17/2 με τη συμμετοχή των ομάδων της Ολλανδίας, του Βελγίου, της Γερμανίας και της Ελλάδας και αποτελεί κορυφαίο αθλητικό γεγονός, που συγχρόνως προβάλει τα Φιλιατρά κι εν γένει την Μεσσηνία διεθνώς.

Σήμερα στις 9.00 το πρωί θα γίνει η κλήρωση των ομάδων στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατρών Οι αγώνες θα διεξάγονται παράλληλα και στα δύο γήπεδα ως εξής: Τρίτη 13/2 και Τετάρτη 14/2 ώρα 15.00 και Παρασκευή 16/2 ώρα 12.00 το μεσημέρι

Η είσοδος στους αγώνες είναι ελεύθερη, με διοργανωτές και συμμετέχοντες να προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να τους παρακολουθήσουν.

Πηγή: tharrosnews.gr

Ροή Ειδήσεων