• Αναζήτηση

Έρωτας στο MasterChef | Ποιοι παίκτες του παιχνιδιού έχουν γίνει ζευγάρι!

Ο Βασίλης Χατζόπουλος ολοκλήρωσε τις “υποχρεώσεις” του στο MasterChef και αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής. Πρόκειται, φυσικά, για ανατροπή, καθώς όλοι περίμεναν να αποχωρήσει η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη, η οποία είναι ερασιτέχνης.

Ωστόσο η Ηλέκτρα έκανε την ανατροπή και έφτιαξε το καλύτερο πιάτο από όλους αν και είχε διαλέξει δύσκολο υλικό και γύρισε πρώτη στο σπίτι του MasterChef.

Δεύτερος βγήκε ο Χρήστος Γλωσσίδης και τρίτος ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης, όπου αμφότεροι ακολούθησαν τον “δρόμο” της Ηλέκτρας προς το σπίτι.

Ο Βασίλης Χατζόπουλος, λοιπόν, έφτιαξε το χειρότερο πιάτο από τους τέσσερις και αυτό του στοίχισε την παραμονή του στο διαγωνισμό μαγειρικής.

Βέβαια, η αποχώρηση του Βασίλη προκάλεσε στεναχώρια στους υπόλοιπους αφού ήταν πολύ αγαπητός. Ωστόσο, εκτός από τα μαχαίρια του και την ποδιά του MasterChef ο Βασίλης άφησε πίσω και την… καρδιά του όπως αποκάλυψαν σήμερα στην εκπομπή «Στη φωλιά των κου κου»!

Οπως ειπώθηκε είχε έρθει πολύ κοντά με την Ηλέκτρα Τσουρουνάκη. Εξάλλου και η Ηλέκτρα ξέσπασε σε δάκρυα μαθαίνοντας ότι ο Βασίλης αποχώρησε, αφού όπως είπε η ίδια ήταν ο παίκτης που την μάθαινε να μαγειρεύει.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: thetoc.gr

Ροή Ειδήσεων