• Αναζήτηση

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 3-0. Επέστρεψε στις νίκες μετά από 2 αγωνιστικές

Νίκη με σκορ 3-0, επί του Αστέρα Βαλύρας, πέτυχε ο Νέος Άρις το απόγευμα του Σαββάτου 10/02 στην έδρα του στο πλαίσιο του 1ου ομίλου της Β΄Μεσσηνίας.

Στα του αγώνα, οι «κιτρινόμαυροι» της Ιθώμης έχασαν πέναλτι στο α΄ ημίωρο με τον Στρατή που κέρδισε ο Οικονόμου, ενώ στον πάγκο κάθισε για πρώτη φορά ο Μανιάτης κόουτς Νίκος Μανιατέας.

Όσον αφορά τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Φλέσσας με γκολ από τα αποδυτήρια… το 1-0, στο 66΄ο Ράντζος το 2-0 και στο 90+ ο Μαρκόπουλος με εύστοχο κτύπημα πέναλτι το τελικό 3-0.

Διαιτησία: Ηλίας Σκόρδος, Σ. Παλαδινός και Γ. Σκαρπέτης, άριστοι όλοι τους.

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Γεωργόπουλος, Τσιριγώτης, Σαρρής, Φλέσσας, Βουρλάκος, Σκαλιώτης, Καραβατάς (85΄Παππάς), Μπάκας (68΄Κυριόπουλος), Ι. Μαρκόπουλος ΙΙ. Μαρκόπουλος και Ράντζος (75΄Ε. Σπηλιώτης)

ΑΠΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Πάνος Αναστασόπουλος (80΄Σωτήρης Ν. Καρτερολιώτης), Τάσος Π. Μπουρίκας, Θόδωρος Μ. Τσάμης (73΄Γιώργος Σ. Μακρής), Πάνος Καναλουπίτης, Κώστας Α. Σιάγκρης, Γιάννης Ανδριανόπουλος, Γιώργος Κ. Γεωργακόπουλος (72΄Ανδρέας Δουλάμης), Κυριάκος Κουνής, Δημήτρης Θ. Στρατής (80΄Τζιάκας, Παναγιώτης Φ. Οικονόμου και Τάσος Μ. Νίκας.

Ροή Ειδήσεων