• Αναζήτηση

Καταγγελία-βόμβα για Ρουκ Ζουκ | Τι αποκαλύπτει ομάδα που πήρε μέρος στο παιχνίδι!

Μου ήρθε στο mail μου μια καταγγελία απο ομάδα κοριτσιών που έλαβε μέρος στο τηλεπαιχνίδι Ρουκ Ζουκ με την Ζέτα Μακρυπούλια και δεν έλαβε ποτέ το ποσό που κέρδισε.

Οι πέντε κοπέλες που μου έστειλαν αναλυτικό mail με την καταγγελία τους μου ανέφεραν οτι θέλουν να βρουν το δίκιο τους και έστειλαν όπου μπορούσαν την δική τους διαμαρτυρία μιας και δε μπορούν να πάρουν το ποσό των 1500 ευρώ που είχαν κερδίσει πριν οχτώ μήνες που έπαιξαν.

Η ομάδα λεγόταν » Εμείς » και το επεισόδιο προβλήθηκε 5 Ιουνίου και στο κείμενο που έλαβα με τις υπογραφές των κοριτσιών έγραφε:

Κύριε Λεμπιδάκη σας στέλνουμε το παρακάτω κείμενο με σκοπό να ακουστεί μια αλήθεια και να βρούμε το δίκιο μας μετά την συμμετοχή μας στο παιχνίδι Ρουκ Ζουκ.

» Ειχαμε υπογράψει συμβόλαιο πως τα χρήματα που ειχαμε κερδίσει 1.500€ συνολικά στην ομάδα θα είχαν καταβληθεί στους λογαριασμούς μας στους 6 μήνες εφόσον εχει προβληθεί το επεισόδιο.

Έχουν περασει 8 μήνες κανουμε αμετάβλητες προσπάθειες να μιλήσουμε με κάποιον υπευθηνο μέχρι που όλο αυτο εχει γινει μπαλάκι και πλεον δεν μας σηκώνουν ουτε τα τηλέφωνα . Φυσικά εχει ενημερωθεί ο δικηγόρος μας που επισης εχει κανει προσπάθειες να βρει κάποιον απο την παραγωγή αλλα μάταια.

Όλο το θεμα θα παρει το δρόμο της δικαιοσύνης απλα μέσω εσάς θα θέλαμε όλο αυτο να το βγάλουμε προς τα εξω λέγοντας πως η παραγωγή ειναι για γέλια φυσικά και το παιχνίδι μούφα.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: type.gr

Ροή Ειδήσεων